EASY LINK-systeem

Blijf verbonden!

 

Uitrusting, functies, services, updates, compatibiliteit... Ontdek alles wat je wilt weten over je EASY LINK-multimediasysteem. 

Multimediasysteem - Renault Easy Connect

7" of 9,3" touchscreen

Het EASY LINK-scherm is in verschillende maten beschikbaar: liggend of staand, met of zonder navigatie. Je scherm wordt hiermee veranderd in een echte computer. Je kunt de functies van het voertuig eenvoudig bedienen, luisteren naar sms-berichten en e-mails dicteren.

 

Als je je telefoon koppelt via Bluetooth® en je één knop op het stuur aanraakt, kun je Siri of de Google-spaakassistent gebruiken en hoef je je ogen niet meer van de weg te halen!

 

Stel zelf een startpagina samen voor je systeem. Beheer je profiel en sla al je voorkeuren op: geluidsniveau, instellingen van de binnenspiegel, instellingen van je stoel, favoriete radiozenders, gekoppelde telefoons.

 

Raak via onze simulator bekend met het EASY LINK-scherm. 

EASY LINK-simulator
Navigatiesysteem - Renault Easy Connect

Slimme navigatie

Dankzij onze partners Google en TomTom profiteer je van de beste services voor het zoeken van bestemmingen, om op tijd aan te komen, om waarschuwingen te ontvangen over verkeer en gevaarlijke plekken en om informatie te ontvangen over de goedkoopste tankstations op de route.*

 

 

 

*De beschikbaarheid verschilt per versie.

Automatische updates: ontvang automatisch updates voor je kaarten en het EASY LINK-systeem*

Dankzij de automatische updates blijft je navigatiesysteem up-to-date.

 

De nieuwste kaarten, functies en toepassingen worden automatisch beschikbaar gesteld dankzij de Over The Air-technologie.

 

 

 

*De functie wordt vanaf een latere datum beschikbaar / de beschikbaarheid is afhankelijk van het model en de productiedatum.

Automatische updates - Renault Easy Connect
Apple Car Play - Renault

Apple CarPlay™

Ontdek compatibele toepassingen op je smartphone via de EASY LINK-tablet met touchscreen. Sluit je telefoon aan op de USB-poort om eenvoudig muziek te luisteren en de toepassingen van je telefoon op de tablet in de auto te gebruiken. Je kunt berichten laten oplezen en dicteren, telefoneren en eenvoudig een route instellen.  

 

*Leverbaar afhankelijk van de versie.

Verbonden hulp onderweg

Noodoproep*: als er een ongeluk gebeurt, ontvang je zo snel en efficiënt mogelijk hulp. Dit gebeurt automatisch of handmatig met de SOS-knop.

 

 

*De beschikbaarheid is afhankelijk van de versie en voertuigen.

Multimediasysteem - Renault Easy Connect
MY Renault-toepassing - Renault Easy Connect

MY Renault - Een toepassing die is verbonden met je auto

Blijf dankzij de MY Renault-app verbonden met je auto: zoek je auto, laat de auto je begeleiden en stuur de gewenste bestemming op voorhand naar de auto om tijd te besparen.

 

De MY Renault-app biedt ondersteuning, waar je ook bent.

De Renault EASY LINK-services in detail...

Renautl EASY CONNECT-services - In de auto

Onze verbonden services

Profiteer via het EASY LINK-scherm van de services in de auto en gebruik via de MY Renault-toepassing ook mobiele services.

 

Beleef de Renault EASY CONNECT-ervaring optimaal!

Ontdek al onze services

Antwoorden op al je vragen over EASY LINK

e-Store

Maak je reeks verbonden services groter via onze Store online.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken. | Cookies beheren|Meer weten