R-LINK Evolution-systeem

Ontspan achter het stuur!

 

Uitrusting, functies, services, updates, compatibiliteit... Ontdek alles wat je wilt weten over je R-LINK Evolution-multimediasysteem. 

7" touchscreen

7" touchscreen

R-LINK Evolution is prachtig ingebouwd in het dashboard en wordt geleverd met een 7" scherm met touchscreentechnologie die vergelijkbaar is met die van tablets. De schermen zijn robuuster om het leven in de auto te kunnen weerstaan. 

R-LINK-spraakherkenning

R-LINK-spraakherkenning

Met de knoppen op het stuur kun je na één aanraking en een pieptoon je stem gebruiken om een routebeschrijving te verkrijgen naar een van je favoriete bestemmingen. Je hoeft niet te wachten tot het systeem je een vraag stelt!

Renault Driving ECO2

Renault Driving ECO2

Bekijk een rapport over je ritten en ontvang rijadvies om je brandstofverbruik te optimaliseren.

TomTom-kaarten van Europa

De TomTom-kaarten van Europa dekken 45 landen in beelden in hoge resolutie zodat je op een realistische manier naar je bestemming wordt geleid, ook in tunnels. 

Je ontvangt tot vier keer per jaar een update vanuit de R-LINK Store (via MY Renault).

Beschik je over Europese kaarten in je nieuwe Renault met R-LINK Evolution? Profiteer gedurende 3 jaar van gratis kaartupdates*.


*Alleen geldig voor voertuigen die na 01-01-2017 zijn opgeleverd en oorspronkelijk waren uitgerust met Europese kaarten.

TomTom-kaarten - Renault Easy Connect
R-LINK - Renault Easy Connect

Verbonden services in de auto

Profiteer van speciale toepassingen waarbij je veilig kunt blijven rijden, zoals de e-mailtoepassing (waarbij e-mails hardop worden voorgelezen) en de app Coyote Series® die je in realtime waarschuwt over gebeurtenissen op de weg die zijn gerapporteerd door de Coyote-community.

Open de R-LINK Store via MY Renault!

TomTom LIVE Services

Profiteer gedurende 3 jaar gratis van een uitgebreid pakket.

 

TomTom Traffic biedt in realtime dekking voor 99% van het wegennet. Elk jaar worden er meer dan 350 miljoen gebeurtenissen op de weg geüpload, met een betrouwbaarheid van tot wel 100 meter. Het systeem wordt elke twee minuten bijgewerkt.

 

Met LIVE Services kun je ook ontdekken wat het weer wordt tijdens je ritten en op je bestemming zonder dat je daarvoor je ogen van de weg hoeft te halen. Je kunt ook in een realtime bijgewerkte database zoeken naar bestemmingen.

 

Wacht je op de levering van je nieuwe Renault met R-LINK Evolution? Profiteer 36 maanden gratis van LIVE Services.

TomTom LIVE Services RLINK Evolution
Verbonden Z.E.-services

Verbonden Z.E.-services

Ontdek alle services voor je elektrische voertuig! 

Ontdek onze services

Antwoorden op al je vragen over R-LINK Evolution

e-Store

Maak je reeks verbonden services groter via onze Store online.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten