Elektrische MASTER Z.E. bestelwagen

Uitrustingen
Nieuwe Renault MASTER ELECTRIC

Welkom in de wereld van de Nieuwe MASTER ELECTRIC

Rijd altijd met een gerust gemoed! De Nieuwe MASTER ELECTRIC is jouw perfecte reisgezel in de stad.

Bevestigingsringen - MASTER Z.E.

Bevestigingsringen en houten vloer

De Nieuwe MASTER ELECTRIC heeft alles in huis om je leveringen in alle rust te laten verlopen. Afhankelijk van de versie beschik je over 8 tot 12 bevestigingsringen om je lading vast te maken. Met zijn antislipbekleding beschermt en beveiligt de houten vloer de laadzone.

achterdeur - MASTER Z.E.

Achterdeur met venster 270°

De achterdeur van de Nieuwe MASTER ELECTRIC kan 270° geopend worden en is geschikt voor alle logistieke platforms. Dankzij een geïntegreerde magneet blijft ze moeiteloos open. Het deurvenster is uitgerust met een ontdooisysteem voor een optimale zichtbaarheid.

Laadvolume - MASTER Z.E.

Lengte en laadvolume

Moet je grote voorwerpen vervoeren? Geen probleem! De bestelwagenversie L3 van de Nieuwe MASTER ELECTRIC heeft een nuttige laadlengte van 3,7 m (of vier europallets) en een nuttig laadvolume van 13 m³. In de versie met cabinevloer met een ombouwing tot een groot volume beschik je zelfs over een laadruimte van meer dan 20 m³.

Sensor en achteruitrijcamera - MASTER Z.E.

Sensor en achteruitrijcamera

Achteruit parkeren? Eenvoudig!

 

De achteruitrijsensor waarschuwt je bij eventuele obstakels met opeenvolgende bieptonen, die elkaar sneller opvolgen naarmate je het obstakel nadert. Dankzij de achteruitrijcamera wordt manoeuvreren nog eenvoudiger.

 

In je achteruitkijkspiegel of op je navigatiescherm zie je precies wat er zich achter het voertuig afspeelt.

MASTER Z.E. automatische versnellingsbak

Automatische versnellingsbak

Om jou extra comfort te bieden, heeft de Nieuwe MASTER ELECTRIC een automatische versnellingsbak. Het voordeel? Een stille, vlotte en soepele werking.

Regen- en lichtsensor - MASTER Z.E.

Regen- en lichtsensor

De Nieuwe MASTER ELECTRIC is uitgerust met intelligente sensoren en schakelt je lichten en ruitenwissers automatisch in en uit. Zo eenvoudig kan het zijn!

Airbags - MASTER Z.E.

Bescherming van passagiers

Frontale en laterale airbags, veiligheidsgordels vooraan met voorspanners en krachtbegrenzer... De Nieuwe MASTER ELECTRIC beschikt over de modernste en krachtigste veiligheidsvoorzieningen op de markt.

Trajectcontrole (ESC) - MASTER Z.E.

Dynamische trajectcontrole ESC

Rijd altijd met een gerust gemoed! De Nieuwe MASTER ELECTRIC is standaard uitgerust met een dynamische trajectcontrole van de nieuwste generatie. Hij combineert drie technologieën: antislipsysteem (ASR), onderstuurcontrole en vertrekhulp op hellingen.

Vertrekhulp op hellingen - MASTER Z.E.

Vertrekhulp op hellingen

Dankzij de standaard vertrekhulp op hellingen van Nieuwe MASTER ELECTRIC vertrek je altijd vlotjes op een steile helling.

Multimedia

Maak autorijden nog aangenamer en navigeer heel eenvoudig dankzij je R-LINK Evolution multimediasysteem.

Multimediasysteem - MASTER Z.E.

Bel heel gemakkelijk en veilig dankzij R-LINK Evolution! Wanneer je wagen stilstaat, kan je op het grote touchscreen een nummer intoetsen of een van je contactpersonen opzoeken. Tijdens het rijden bedien je het systeem via de spraakherkenning. Je moet enkel de naam van je correspondent uitspreken en het systeem belt hem of haar op. Bovendien kan je het systeem heel eenvoudig synchroniseren! Wanneer je in je Nieuwe MASTER ELECTRIC stapt, werkt R-LINK Evolution je contactenlijst automatisch bij.

Multimediasysteem - MASTER Z.E.

Gebruik online navigatie van TomTom en talloze LIVE-diensten. Dankzij TomTom Traffic ontvang je de beste realtime verkeersinformatie. Met Z.E. Trip, dat je via R-LINK Evolution opent, kan je laadpalen in de buurt of in de buurt van je bestemming en hun beschikbaarheid in realtime weergeven.

Multimediasysteem - MASTER Z.E.

Maak het je gemakkelijk met de vooraf geïnstalleerde R-LINK Evolution apps: e-mail, R-LINK Tweet, weerbericht, Renault Assistance... Ga naar de R-LINK Store catalogus en download tientallen apps op basis van je behoeften.

Renault - MASTER Z.E.

In My Renault vind je gratis alle informatie over het opladen van je MASTER ELECTRIC.

Nieuwe Renault MASTER ELECTRIC in detail

Renault ELECTRIC

Ontdek ons gamma elektrische wagens

Gamme Renault Z.E. Electric