actieradius en laadtijd

simuleer de actieradius en de laadtijdMEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Wijzig de instellingen om de actieradius van je Megane E-Tech 100% electric te schatten op basis van het gebruik van je auto.

Wijzig de instellingen en het targetlaadniveau voor je Megane E-Tech 100% electric om te berekenen hoe lang je moet laden bij elk type laadpunt.

Alt Image C29

goed om weten wanneer je je autonomie simuleert

Factoren die van invloed kunnen zijn op autonomie
De actieradius van de 100% elektrische Megane E-Tech 100% electric varieert afhankelijk van verschillende parameters. Weersomstandigheden, rijstijl, het aantal passagiers aan boord, of de keuze van de uitvoering en de gekozen opties kunnen een invloed hebben op het gewicht van het voertuig. Om de werkelijke actieradius te kennen, kun je een kijkje nemen in de bovenstaande simulator, die rekening houdt met de rijomstandigheden.


Autonomie en snelladen, de winnende combinatie
Bij het plannen van je reis zijn actieradius en opladen de twee belangrijkste criteria om te overwegen. Pas de combinatie aan je gebruik aan. Op een snelwegrit van 500 km kun je bijvoorbeeld 300 km afleggen, en de resterende 200 km na een snelle oplading van slechts 30 minuten, wat een totale tijd is die heel dicht in de buurt komt van die van een gelijkwaardig voertuig met verbrandingsmotor.