simuleer de actieradius en de laadtijdRenault Megane

Selecteer je batterijtype en kies een of meer bedrijfsparameters (gemiddelde snelheid, temperatuur, enz.) om de actieradius van de Megane E-Tech 100% electric te simuleren.

Selecteer je batterijtype (40 of 60kWh) en het oplaadniveau (bij de start en het gewenste maximum) en controleer de oplaadtijden volgens het type infrastructuur.

Door in Megane E-Tech 100% electric te rijden, bespaar je geld op jouw brandstofbudget! Pas deze simulatie van de oplaadkosten en potentiële brandstofbesparingen aan door de verschillende criteria aan te passen aan je persoonlijke situatie.

referentie voertuig

Afgelegde afstand per jaar : 10.000 km

Huidig verbruik: 6 l/100km

Type brandstof

Geselecteerde brandstofprijs: € 1,71 /l

Met Megane E-Tech 100% electric

soort opladen

kosten van herladen € 0,27

jouw besparing met Megane E-Tech 100% electric

jouw besparing met Megane E-Tech 100% electric

€ 1.026,00besparingen over een jaar

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
€ 0,00/jaar
je auto
€ 1.026,00/jaar
kosten met uw huidige voertuig

€ 0,00

volledige lading

€ 0,00

Alt Image C29

goed om weten wanneer je je autonomie en je oplaadtijd simuleert

Factoren die van invloed kunnen zijn op autonomie
De actieradius van de 100% elektrische Megane E-Tech 100% electric varieert afhankelijk van verschillende parameters. Weersomstandigheden, rijstijl, het aantal passagiers aan boord, of de keuze van de uitvoering en de gekozen opties kunnen een invloed hebben op het gewicht van het voertuig. Om de werkelijke actieradius te kennen, kun je een kijkje nemen in de bovenstaande simulator, die rekening houdt met de rijomstandigheden.


Evolutie van oplaadvermogen

De opgegeven oplaadtijden zijn gebaseerd op optimale omstandigheden voor het voertuig en het oplaadpunt. De tijden kunnen variëren afhankelijk van de versie en de geselecteerde opties (bijv. of de elektrische reisplanner al dan niet aanwezig is, met conditionering van de accutemperatuur tijdens het rijden). De actieradius die met de oplaadtijden wordt gecommuniceerd, is gebaseerd op het WLTP-protocol.