nog meer rijplezierRenault Megane
Slimme binnenspiegel - Megane E-Tech 100 electric | Renault

slimme bennenspiegel

Nooit meer problemen met passagiers of bagage die het zicht blokkeren. Je binnenspiegel maakt gebruik van afbeeldingen die rechtstreeks afkomstig zijn van de camera in de achterruit.

Renault Megane E-Tech Electric - actieve rijhulp

actieve rijhulp

Bepaal zelf hoe de Megane E-Tech 100% electric in verschillende verkeersomstandigheden reageert. Het systeem regelt tussen 0 en 170 km/u je snelheid en zorgt ervoor dat je op een veilige afstand blijft van de auto voor je en dat je in je rijstrook blijft. In files remt en versnelt de auto vanzelf voor een comfortabele en zorgeloze rijbeleving.

en nog veel meer...

Renault Megane E-Tech Electric - automatische led-verlichting

Automatische led-verlichting (inclusief mistmodus)

Het systeem past automatisch de vorm van de koplampen aan op basis van verkeers- en weersomstandigheden, voor nog meer comfort en veiligheid.

Renault Megane E-Tech Electric - automatische omschakeling van verlichting

automatische omschakeling tussen grootlicht en dimlicht

Wordt geactiveerd door een camera boven de voorruit. De camera analyseert de lichtinval op basis van licht- en verkeersomstandigheden.

Renault Megane E-Tech Electric - hill start assist

hill start assist

Beheert automatisch het remmen voor 2 seconden, zodat je tijd hebt om je voet van het rempedaal te halen en het gaspedaal in te drukken. Het systeem wordt geactiveerd bij een hellingspercentage van meer dan 3%.

Renault Megane E-Tech Electric - intelligent adaptive cruise control

intelligent adaptive cruise control

Helpt je bij het behouden van een veilige afstand ten opzichte van je voorligger. Het systeem remt wanneer de afstand te klein is en versnelt wanneer de weg vrij is. Daarnaast houdt het systeem rekening met de verkeersomstandigheden, zoals files of rotondes, om tijdig de snelheid aan te passen.

Renault Megane E-Tech Electric - adaptive cruise control

adaptive cruise control

Helpt je bij het behouden van een veilige afstand ten opzichte van je voorligger. Het systeem remt wanneer de afstand te klein is en versnelt wanneer de weg vrij is.

Renault Megane E-Tech Electric - cruisecontrol met snelheidsbegrenzer

cruisecontrol met snelheidsbegrenzer

Regel je snelheid tijdens het rijden met de knoppen op het stuur. Stel je maximale snelheid in zodat je de maximaal toegestane snelheid niet overschrijdt.