routeplannerRenault 5

Youtube is uitgeschakeld. Autoriseer het plaatsen van social cookies om toegang te krijgen tot de inhoud

je ritten voorbereiden en plannen

Met de My Renault-app plan je je routes eenvoudig en snel.

De ingebouwde planner van Google Maps geeft aan waar je op je route een laadpunt aantreft en hoe vaak je op basis van je ingestelde voorkeuren zou moeten stoppen om je auto op te laden. Je route wordt bijgewerkt op basis van het batterijniveau van je Renault 5. Als je in de file komt te staan of een omweg moet nemen, wordt je route automatisch opnieuw berekend.

voordelen in de auto

flexibiliteit - Renault 5 E-Tech 100% electric

bijgewerkte route

Je route wordt voortdurend bijgewerkt. Als je een omweg moet nemen, wordt je route automatisch herberekend en krijg je nieuwe laadpunten te zien. Om je rijbereik en verwachte aankomsttijd te schatten, houdt de planner rekening met verschillende factoren, zoals de batterijtemperatuur en de buitentemperatuur.

Aanpassing - Renault 5 E-Tech 100% electric

ingebouwde voorkeuren

Optimaliseer je ritten: kies vooraf welke betaalwijze je wilt gebruiken en op welke manier je je auto wilt opladen (bijv. alleen snelladen), voer in waar je je auto normaal gesproken oplaadt (thuis, op het werk) en bereken of je hem onderweg ook moet opladen.

Google Maps - Renault 5 E-Tech 100% electric

geoptimaliseerde routes

Google Maps selecteert vooraf de snelste laadpunten. Als je een optie niet geschikt vindt, kun je deze wijzigen. Je kunt ook de volgorde van de tussenstops wijzigen of een aantal tussenstops vervangen. Je route wordt dan vanzelf opnieuw berekend.

Preconditioning - Renault 5 E-Tech 100% electric

de batterij voorprogrammeren

Als je een laadstation nadert, brengt preconditioning de batterij op de juiste temperatuur, zodat je minder tijd nodig hebt om hem op te laden.

voordelen op afstand

rit - ev routeplanner - Renault 5 E-Tech 100% electric

je rit plannen vanaf je smartphone

Weet van tevoren waar je de batterij van je Renault 5 kunt opladen en hoe lang dat gaat duren. Voer in de app een aantal gegevens in (bestemming, aantal passagiers, enz.) en ga op weg. De My Renault-app berekent een route met de meest geschikte laadpunten en geeft een schatting van de verwachte reistijd.