laadoplossingenRenault Scenic

laadoplossingen voor thuis

Mobilize power Solutions - laadoplossingen - Renault Scenic E-Tech 100% electric

Mobilize Power Solutions

installeer jouw thuislaadoplossing

Wanneer je jouw Scenic E-Tech 100% electric aanschaft, dan helpt Mobilize Power Solutions je bij het installeren van jouw thuislaadoplossing. Profiteer van een prijsaanbieding zonder verrassingen, afgestemd op jouw behoeften en zonder beperkingen. Onze technici installeren je laadoplossing uiteraard voordat je auto wordt afgeleverd en binnen maximaal 45 dagen nadat de bestelling is geplaatst.

Mobilize slim opladen - laadoplossingen - Renault Scenic E-Tech 100% electric

Mobilize smart charge

Geniet van de voordelen van slim opladen

Gebruik Mobilize smart charge om op het beste moment te laden. De Scenic E-Tech 100% electric wordt automatisch opgeladen wanneer de elektriciteitsbehoefte het laagst is, zodat jouw CO2-voetafdruk verkleint met de goedkoopste en groenste energie. Door de laadbeurten te plannen tijdens de daluren van je energieleverancier, profiteer je van aantrekkelijke prijzen en help je het energienetwerk in balans te houden. Je flexibiliteit wordt beloond: houd via de speciale app bij hoeveel je bespaart.

laadoplossingen voor onderweg

Mobilize charge pass - laadoplossingen - Renault Scenic E-Tech 100% electric

Mobilize charge pass

toegang tot de beste laadpunten in de buurt

Met de Mobilize Charge Pass laad je je Scenic E-Tech 100% electric eenvoudig op via het grootste Europese openbare laadnetwerk. Als je onderweg bent, dan zoekt de My Renault-app onmiddellijk het dichtstbijzijnde beschikbare laadstation - je krijgt zelfs informatie over het vermogensniveau, de laadprijzen en het beschikbare type stopcontact. Volg de aangegeven route en gebruik je pas om het opladen via het gevonden laadstation te starten.