cabine en afmetingenRenault Scenic

Dankzij zijn unieke afmetingen profiteren alle passagiers in Scenic E-Tech 100% electric gezinsauto van compromisloos comfort. De auto is compact van buiten, maar biedt alle passagiers ruimte, licht, comfort en de modernste technologieën om aan alle behoeften van je gezin te voldoen.

deurgreep - Renault Scenic E-Tech 100% electric

ruim interieur voor het hele gezin

De compactste gezinsauto in zijn categorie heeft ook de beste binnenruimte. De geheel vlakke vloer met het elektrische CMF-EV-platform maakt een wielbasis van 2m78 en optimaal comfort mogelijk, vooral achterin met 27,8 cm beenruimte en een grote hoogte onder het plafond van 88 cm. Zo reist je hele gezin in optimaal comfort.

 grote inhoud bagageruimte - Renault Scenic E-Tech 100% electric

een ruime bagageruimte

De bagageruimte kan aan de behoeften van gezinnen en het gebruik van de auto worden aangepast. De bagageruimte van Scenic E-Tech 100% electric heeft een inhoud van 545 liter, die kan worden uitgebreid tot 1670 liter door de achterbank neer te klappen. 

Ingenius-armsteun - Renault Scenic E-Tech 100% electric

ingenius®-armsteun achter, een nieuw idee van comfort

De bijzonder innovatieve, inklapbare ingenius®-armsteun achterin heeft 2 USB-C-poorten en opbergmogelijkheden speciaal ontworpen voor mobiele telefoons, tablets en je andere digitale apparaten. 

De twee uitneembare en verstelbare armen zorgen ervoor dat de passagiers comfortabel hun favoriete content kunnen kijken en hun bekers of waterflessen kunnen opbergen. Bovendien heeft de armsteun een luik om lange voorwerpen als ski's via de bagageruimte door te steken naar de achterkant van de cabine.

Opbergmogelijkheden in de cabine - Renault Scenic E-Tech 100% electric

talrijke opbergmogelijkheden

Voor en achter in Scenic E-Tech 100% electric beschikken de passagiers over 38 liter opbergruimte. Buiten het handschoenenkastje en de vakjes in de deuren is er een grote open ruimte met twee bekerhouders, waarvan één aanpasbaar, in de centrale armsteun. 

Onder de armsteun is ruimte voorzien voor je spullen en in een grote ruimte onder het centrale scherm kun je je smartphone draadloos opladen. Je kunt magazines of tablets opbergen in de vakken achter op de stoelen.

voertuigafmetingen

Lengte, hoogte, breedte ... Alles wat je wilt weten over de binnen- en buitenafmetingen van Renault Scenic E-Tech 100% electric.

Afmetingen hoogte - Renault Scenic E-Tech 100% electric
Afmetingen zijkant - Renault Scenic E-Tech 100% electric
Afmetingen profiel - Renault Scenic E-Tech 100% electric
Afmetingen voorkant - Renault Scenic E-Tech 100% electric