immersieve en verbonden ervaringRenault Scenic

geconnecteerde rijervaring

Met Scenic E-Tech 100% electric ervaar je naadloze connectiviteit met het multimediasysteem openR link. Door jouw favoriete apps te integreren, levert de ingebouwde Google¹ een gepersonaliseerde en intuïtieve rijervaring met functies zoals Google Maps², Google Assistant² en Google Play³.

 

Bovendien profiteer je dankzij FOTA-technologie (Firmware Over The Air) voor draadloze updates van de nieuwste functies, apps en services, zonder dat je naar de werkplaats hoeft.

 

Met de My Renault app kan je je voertuig op afstand beheren via jouw smartphone: volg je Scenic-bestelling, ontdek de functies ervan via tutorials, plan het opladen en nog veel meer.

*Google, Google Play, Google Maps, Waze en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC.

²My Renault connected services, Google Maps en Google Assistant zijn 5 jaar gratis vanaf de afleverdatum van uw voertuig.

³ Om apps te gebruiken die gedownload zijn van Google Play, heb je een dataplan nodig. Dit kan je doen door de internetverbinding van je telefoon te delen met je Renault. Je kan ook een apart abonnement afsluiten bij onze partner Orange (prepaid), waarbij de eerste 3 GB gratis zijn (gedurende 6 maanden)).

openR link multimediasysteem met Google ingebouwd

Real-time planner - Renault Scenic E-Tech 100% electric

navigatie in real-time

Met een totale oppervlakte van 774 cm² biedt de nieuwe generatie Open R-interface een steeds nauwkeurigere navigatie. De elektrische routeplanner houdt rekening met de voorkeuren van de bestuurder en stelt geschikte routes voor op basis van de geselecteerde laadtypen door de meest optimale laadpunten te vinden.

 

Hij werkt zijn gegevens automatisch bij volgens het werkelijke verbruik; als er een obstakel wordt gedetecteerd (verkeer, wegwerkzaamheden, enz.), wordt de route opnieuw berekend.

meer informatie over het plannen van elektrische ritten
Customisation - Renault Scenic E-Tech 100% electric

voice control

De openR-link kan worden gestemd bediend met spraakherkenning van Google Assistant. "Hey Google, laat mij laadpalen in de buurt zien". Plan jouw reis, stel de temperatuur in, wijzig de rijmodus - de spraakassistent luistert naar je. Houd je ogen op de weg en start eenvoudig met het afspelen van muziek, bellen, informatie opvragen en activeer enkele functies van het voertuig.

meer dan 50 apps

meer dan 50 boord-apps

Reis met jouw favoriete apps: Amazon Music, Deezer, Spotify, Waze, Les Incollables voor Renault, Song Pop voor Renault, L'Equipe, Vivaldi, Kabriol, Karacal en vele anderen. Zo verander je elke rit in een belevenis met een schat aan content die door Renault en zijn partners is ontwikkeld.

L’Equipe for Renault - Renault Scenic E-Tech 100% electric
L’Equipe voor Renault, voor het laatste sportnieuws live
RadioPlayer - Renault Scenic E-Tech 100% electric
RadioPlayer, geniet op elk moment van jouw favoriete radiozenders, in België of in het buitenland
SongPop - Renault Scenic E-Tech 100% electric
SongPop voor Renault, om met je vrienden en familie te spelen en de grote muziekhits te raden!

My Renault, jouw voertuig binnen handbereik

De My Renault app* is een complete set aan diensten en praktische voordelen: volg de bestelling van je voertuig in realtime, van aankoop tot levering; ontdek de features van je wagen met tutorials en handleidingen; krijg advies of hulp rechtstreeks van Renault adviseurs.

*5 jaar inbegrepen

Harman-Kardon® sound system

sound experience - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid

immersive sound experience

Trakteer uzelf op high-fidelity audiotechnologie met luidsprekers die speciaal zijn ontwikkeld door Harman-Kardon®. In combinatie met de cocoon effect-technologie die door Renault is ontwikkeld, is het interieur van Renault Scenic E-Tech 100% elektrisch perfect geïsoleerd, zodat je volledig kan genieten van jouw favoriete muziek.

unieke geluiden ontworpen in samenwerking met Jean-Michel Jarre

Een muzikale sequentie van Jean-Michel Jarre verwelkom je aan boord van Scenic E-Tech 100% electric. Binnenin wordt hij begeleid door een visuele animatie op het dashboard en buiten waarschuwt een specifiek geluid voetgangers voor de aanwezigheid van het voertuig wanneer het langzamer rijdt dan 30 km/u. Om de audio-ervaring te verrijken op basis van de gekozen bron, zijn er vijf verschillende geluidslandschappen ontwikkeld.

studioKristalheldere en gedetailleerde audiokwaliteit. Een nauwkeurig en goed gepositioneerd geluidsbeeld voor elke luisteraar.
podcastEen warm, diep geluid voor een intieme sessie met de artiest. Het geluidsbeeld is meer gecentreerd op het dashboard.
immersionEen rijke en volledig meeslepende ervaring, alsof je midden in een orkest zit.
concertEen breed en meeslepend geluid, met een groot stereogeluidbeeld dat speciaal is ontworpen voor dynamische geluiden en live optredens.
clubErvaar een uitgestrekte en krachtige laagfrequentuitbreiding, die zorgt voor een gewaagd, dynamisch en contrastrijk geluid.
unieke geluiden ontworpen in samenwerking met Jean-Michel Jarre

Een muzikale sequentie van Jean-Michel Jarre verwelkom je aan boord van Scenic E-Tech 100% electric. Binnenin wordt hij begeleid door een visuele animatie op het dashboard en buiten waarschuwt een specifiek geluid voetgangers voor de aanwezigheid van het voertuig wanneer het langzamer rijdt dan 30 km/u. Om de audio-ervaring te verrijken op basis van de gekozen bron, zijn er vijf verschillende geluidslandschappen ontwikkeld.

Studio - Renault Scenic E-Tech 100% electric
studio Kristalheldere en gedetailleerde audiokwaliteit. Een nauwkeurig en goed gepositioneerd geluidsbeeld voor elke luisteraar.