Google-multimedia system met openR link ingebouwdRenault Scenic

Door integratie van de favoriete apps zorgt ingebouwde Google¹ voor een praktische, aangepaste en gebruiksvriendelijke rijbeleving met Google Maps², Google Assistant² en Google Play³. In totaal zijn meer dan 50 apps met interactieve en dynamische content verkrijgbaar, waaronder 11 exclusieve⁴ apps in samenwerking met Renault.

EV-routeplanner - Renault Scenic E-Tech 100% electric

real time navigatie

De navigatie is nog nauwkeuriger met de nieuwe generatie openR-interfaces en het scherm van 774 cm². De elektrische routeplanner houdt rekening met de voorkeuren van de bestuurder en stelt passende routes voor op basis van de geselecteerde laadtypen door de meest optimale laadpunten te vinden. De gegevens worden automatisch bijgewerkt op basis van het werkelijke verbruik en als een obstakel gedetecteerd wordt (verkeer, wegwerkzaamheden enz.) wordt de route opnieuw berekend.

Spraakbediening - Renault Scenic E-Tech 100% electric

spraakbediening

openR link kan spraakbediening worden met Google Assistant spraakherkenning. "Hey Google, laat me laadpunten in de buurt zien". Plan je ritten, stel de temperatuur in, verander de rijmodus - de spraakassistent luistert naar je. Hou je ogen op de weg en begin eenvoudig naar muziek te luisteren, bel iemand, vraag om informatie en schakel een aantal van de autofuncties in. 

meer dan 50 apps in de auto

Reis met je favoriete apps: Amazon Music, Deezer, Spotify, Waze, Les Incollables voor Renault, Song Pop voor Renault, L’Equipe, Vivaldi, Kabriol, Karacal en vele anderen, verander je ritten in een beleving met een wereld aan content ontwikkeld door Renault en zijn partners.

L’Equipe voor Renault - Renault Scenic E-Tech 100% electric
L’Equipe voor Renault, al het sportnieuws live
RadioPlayer - Renault Scenic E-Tech 100% electric
RadioPlayer, om te allen tijde in Nederland of daarbuiten naar je favoriete radiozenders te luisteren
SongPop - Renault Scenic E-Tech 100% electric
SongPop voor Renault, om met vrienden en familie te spelen en de grootste hits te raden!

¹ Google , Android Auto, Google Maps, Waze en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC.

²My Renault connected services, Google Maps en Google Assistant zijn 5 jaar gratis vanaf de datum waarop je auto is geleverd.

³ voor de apps die worden gedownload uit Google Play is een specifiek datapakket nodig: door de verbinding van je telefoon te delen of door een abonnement te nemen op een aanbod van onze partner Orange.

⁴ afhankelijk van het land