Renault onthult nieuwe TWINGO Electric

Nu beschikbaar als elektrische auto! TWINGO blijft een belangrijke stadsauto ! 

Wil je graag een voorproefje van nieuwe TWINGO Electric?

  • TWINGO électrique
  • TWINGO citadine électrique

Nieuwe TWINGO Electric is een echte trendsetter, vanaf nu 100% elektrisch de stad in!

TWINGO petite voiture citadine électrique

Altijd leuker...

Vind je rijden in de stad lastig? Je kunt het stadsverkeer eenvoudig aan met de nieuwe TWINGO Z.E.! Dankzij de 60 kW* (82 pk) vermogen, de 160 Nm* koppel, het compacte formaat en de kleinste draaicirkel op de markt biedt de nieuwe TWINGO Electric de wendbaarheid en het rijgemak van een stadsauto en de levendigheid van een elektrische motor.

 

De beste TWINGO ooit!

... en nóg meer comfort!

 

Nieuwe TWINGO Electric beschikt over een B-modus en is met drie uitrustingsniveaus beschikbaar, kies de uitrusting die het best bij jou past.

 

Als je in de stad rijdt, kun je met het hoogste remniveau remmen zonder het rempedaal te gebruiken. Dit maakt alledaagse ritten praktischer. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt, wordt er regeneratief geremd. Je hebt het recht verdiend om je voet van het gaspedaal te halen! 

 

Op de snelweg kies je het niveau voor vloeiend remmen; zo kun je rijden alsof je op vakantie bent. Geniet van een ontspannen rit!

TWINGO petite voiture électrique
TWINGO petite voiture citadine électrique

Elektrisch rijden was nog nooit zo eenvoudig...

Dankzij de accu van 22 kWh profiteer je met de nieuwe TWINGO Electric van een actieradius van maximaal 250 km* bij de WLTP-stadscyclus** en van 180 km* bij de volledige WLTP-cyclus**. Rijd een volledige werkweek heen en weer naar je werk zonder de elektrische auto opnieuw te hoeven opladen. Wat wil je nog meer?

 

Schakel de ECO-modus in om het acceleratievermogen en de maximale snelheid op snelwegen te beperken. Je profiteert zo van een actieradius van ongeveer 215 km*.

 

Pauze nodig? Met de Chameleon-lader kun je je nieuwe TWINGO Electric thuis, op het werk of bij een laadpunt met wisselstroom (22 kW AC) opladen. Je laadt de accu binnen slechts 1 uur tot wel 80%* op. Binnen 30 minuten heb je al een actieradius van circa 80 km*. En de pauze is weer voorbij!

 

 

... met Connected Services, aansluitend op jouw dagelijkse leven.

Geniet van een uitgebreide multimediabeleving. Plan in wanneer je weer gaat opladen, beheer het accuniveau, bekijk de actieradius en zoek het dichtstbijzijnde laadpunt... Vanaf het 7" EASY LINK-multimediascherm of via de MY Renault-toepassing kun je gebruikmaken van de verbonden Z.E.-services, speciaal ontwikkeld om jouw ritten met de nieuwe TWINGO Electric te optimaliseren.

 

Elke dag elektrisch rijden was nog nooit zo eenvoudig!

TWINGO électrique

* Certificering in behandeling.

** De WLTP-stadscyclus komt overeen met het stadsgedeelte van de gestandaardiseerde cyclus. De volledige WLTP-cyclus is de gestandaardiseerde cyclus. De cyclus bestaat voor 57% uit stadsritten, voor 25% uit ritten buiten de stad en voor 18% uit ritten op de snelweg. 

... terwijl de iconische persoonlijkheid behouden blijft.

TWINGO elekrische stadauto

De iconische compacte stadsauto...

Dankzij zijn opvallende look, dynamische lijnen, vernieuwde voorkant en speciale bumper met LED-koplampen blijft de nieuwe TWINGO Electric trouw aan de prettige persoonlijkheid waarmee de auto naam heeft gemaakt. Ben je er klaar voor om je dagelijkse leven plezieriger te maken?

TWINGO elektrische stadouto

... aangepast...

Carrosseriekleur, zijmotieven, wielen, versiering op het stuurwiel, dashboardafwerking, Z.E. bekleding... Dankzij de vele kleurencombinaties kun je het profiel van je nieuwe TWINGO Electric aanpassen en zelf een interieuruitstraling kiezen zodat je rondrijdt in een stadsauto die écht bij jou past.

TWINGO elekrische stadauto

... en elektrisch.

"Z.E. Electric"-badges, speciale graphics, een blauw zijmotief en speciale kenmerken... De nieuwe TWINGO Electric straalt als elektrische auto dankzij de iconische Z.E.-designkenmerken. Ben je er klaar voor om de vonken ervan af te laten spatten?

Blijf op de hoogte van al het nieuws over de introductie van de nieuwe TWINGO Electric

Terwijl je wacht op de nieuwe Renault TWINGO Electric

Elektrische wagen-gamma

Renault Z.E.

Ga voor elektrisch rijden

Ontdek het gamma
TWINGO petite citadine

RENAULT TWINGO

De dynamische stadsauto!

Ontdek