Configurator

Nieuwe TWINGO ELECTRIC

 • LIFE

  vanaf 19.850 € *
  Aanbevolen catalogusprijs BTWi
  Uitrustingen:
 • ZEN

  vanaf 21.600 € *
  Aanbevolen catalogusprijs BTWi
  Uitrusting van de vorige versie +:
 • INTENS

  vanaf 22.400 € *
  Aanbevolen catalogusprijs BTWi
  Uitrusting van de vorige versie +:
 • VIBES

  vanaf 24.000 € *
  Aanbevolen catalogusprijs BTWi
  Uitrusting van de vorige versie +:

Energieverbruik : Het verbruik is het elektriciteitsverbruik tijdens het rijden waarbij het laadrendement en een tolerantie worden toegevoegd.

Wettelijke vermeldingen: Alles is in het werk gesteld om de inhoud van deze configurator nauwkeurig en up-to-date te houden. In het kader van het beleid inzake continue verbetering van zijn producten behoudt Dacia zich het recht voor om op ieder moment wijzigingen aan te brengen aan de beschreven en voorgestelde specificaties, wagens en accessoires. Deze wijzigingen worden zo spoedig mogelijk gemeld aan de dealers. Naargelang het land van verkoop kunnen versies verschillen. Bepaalde uitrustingen kunnen niet verkrijgbaar zijn (standaard, in optie of als accessoire). Gelieve contact op te nemen met uw lokale dealer om de meest recente informatie te ontvangen. Vanwege technische beperkingen kunnen de kleuren in deze configurator licht verschillen van de werkelijke lakkleuren of materialen van het interieur. Niet-contractuele afbeeldingen. Alle rechten voorbehouden.

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten