Renault Twizy

DE RENAULT TWIZY IS UIT PRODUCTIE: ONTDEK DE ALTERNATIEVEN

Elektrische wagens van Renault

Innovatie maakt al jaar en dag deel uit van het DNA van Renault. Met het gamma van Renault E-Tech ontdekt u onze selectie elektrische wagens en koppelt u ecologisch verantwoorde keuzes met rijplezier. Klaar om een nieuwe wereld te betreden?

Twingo E-tech electric

ontdek de Renault Twingo E-Tech electric

Twingo electric biedt meer dan ooit het allerbeste onder de stadswagens!

Twingo Electric blijft trouw aan zijn typische karakter waarmee hij in het verleden succes boekte - pittig, handig en perfect personaliseerbaar - terwijl hij voortaan zijn 100% elektrische identiteit waarmaakt. Rijd vlot en wendbaar door de drukke stad met Nieuwe Twingo Electric!

Renault Twizy E-Tech electric

ontdek de Renault Zoe E-Tech electric

elektrisch rijden wordt realiteit: de ideale stadswagen

Een modern en dynamisch design, uitgesproken lijnen en de nodige pit...  Renault Zoe toont zijn persoonlijkheid.  Elektrisch, erg snel op te laden.  Bovendien is hij muisstil en dankzij zijn snelle acceleratie hoef je aan rijplezier helemaal niets in te leveren.  Kies voor een elektrische wagen van hoogwaardige kwaliteit!

Alt Image C29

toch graag een Twizy?

Dat Renault geen Twizy's meer maakt, betekent niet dat ze niet meer te krijgen zijn. Rijd je graag in zo’n complete, comfortabele Twizy? Bij de Renault dealers zijn ze nog een paar te vinden. Nauwkeurig nagekeken door Renault experts, en klaar voor jarenlang rijplezier.

vind een stockwagen

Deze andere modellen zijn interessant

TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC
TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC
vanaf € 23.250 *
* catalogusprijs BTWi | gecombineerde autonomie WLTP (km): 185 - 190 | CO2-uitstoot (g/km WLTP): 0 | gemiddeld verbruik (kWh/100 km WLTP): 16 - 16,3
ZOE E-TECH 100% ELECTRIC
ZOE E-TECH 100% ELECTRIC
vanaf € 38.125 *
* catalogusprijs BTWi | gecombineerde autonomie WLTP (km): 357 - 387 | CO2-uitstoot (g/km WLTP): 0 | gemiddeld verbruik (kWh/100 km WLTP): 17,7 - 19,2
CLIO E-TECH FULL HYBRID
CLIO E-TECH FULL HYBRID
vanaf € 26.250 *
* catalogusprijs BTWi | gecombineerd verbruik WLTP (L/100 KM): 4,2 - 4,4 &| CO2 (G/KM): 95 - 102