Renault TWIZY op straat

Actieradius en laden van de accu
RENAULT TWIZY

  • Renault TWIZY - Opladen

de batterij van jouw Renault Twizy snel opladen

Opladen gaat makkelijk en snel. Je hoeft geen speciale installatie te laten plaatsen, want de Renault Twizy kan op een gewoon stopcontact worden aangesloten. De accu is dan binnen 3,5 uur weer opgeladen. Je kunt de laadstatus van de accu via de boordcomputer in de gaten houden

ontdek onze aanbiedingen

Vergroot je actieradius

dankzij de gebruiksvriendelijke technologieën profiteer je in de Renault Twizy van alles wat je nodig hebt om de actieradius te optimaliseren

energieterugwinning

Renault TWIZY - Interieur

De automatische versnellingsbak van de Renault Twizy is gekoppeld aan een systeem voor energieterugwinning. Wanneer je remt of je voet van het gaspedaal haalt, vergroot je daarmee je actieradius.

energiebesparingsmodule

Renault TWIZY - Dashboard

Dankzij de energiebesparingsmodule heb je controle over je energieverbruik en kun je bekijken wat de nog beschikbare actieradius is. Je kunt ook je eco-score* berekenen en zuiniger leren rijden.

TWIZY in detail

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten