Actieradius en laden van de accu Renault TWIZY

Renault TWIZY op straat
  • Renault TWIZY - Opladen

De batterij van jouw Renault TWIZY snel opladen

Opladen gaat makkelijk en snel. Je hoeft geen speciale installatie te laten plaatsen, want de Renault TWIZY kan op een gewoon stopcontact worden aangesloten. De accu is dan binnen 3,5 uur weer opgeladen. Je kunt de laadstatus van de accu via de boordcomputer in de gaten houden

Huurkosten accu

Als je een accu huurt, wat mogelijk is vanaf € 50 inclusief btw, profiteer je van twee belangrijke services: gedurende de volledige contractduur beschikbaarheid van een werkende accu met een laadcapaciteit van meer dan 75% van de maximale lading, en uitgebreide pechhulp, zelfs wanneer de accu leeg is geraakt. 
De huurprijzen voor de Renault TWIZY en de Renault TWIZY 45 zijn gelijk en hangen af van de looptijd en het jaarlijkse aantal kilometers.

  Tot 7500 km/jaar Tot 10000 km/jaar Tot 12500 km/jaar Tot 15000 km/jaar
Contractduur > 36 maanden
€ 50,- € 54,- € 58,- € 62,-
Contractduur > 24 maanden € 55,- € 59,- € 63,- € 67,-
Contractduur > 12 maanden € 60,- € 64,- € 68,- € 72,-

Vergroot je actieradius

Dankzij de gebruiksvriendelijke technologieën profiteer je in de Renault TWIZY van alles wat je nodig hebt om de actieradius te optimaliseren.

Energieterugwinning

Energieterugwinning

De automatische versnellingsbak van de Renault TWIZY is gekoppeld aan een systeem voor energieterugwinning. Wanneer je remt of je voet van het gaspedaal haalt, vergroot je daarmee je actieradius.

Energiebesparingsmodule

Energiebesparingsmodule

Dankzij de energiebesparingsmodule heb je controle over je energieverbruik en kun je bekijken wat de nog beschikbare actieradius is. Je kunt ook je eco-score* berekenen en zuiniger leren rijden.

De Renault TWIZY in detail

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten