Nieuwe Renault CAPTUR

E-TECH Plug-in Hybride

De topper onder de stedelijke SUV's, nu ook oplaadbaar en hybride

CAPTUR E-TECH Plug-in - oplaadbare hybride SUV

Word een Early Bird E-TECH Plug-in Hybrid

Je ontvangt alle info over Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid en je geniet van exclusieve voordelen.

CAPTUR, elektrisch wanneer ik dat wil!

Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride motor van je Nieuwe CAPTUR kan je tijdens de week elektrisch door de stad rijden. Je moet er enkel aan denken om je wagen dagelijks op te laden. En voor je langere ritten tijdens het weekend kan je gebruik maken van zijn hybride motor! Zonder compromissen.

Uitrustingen

Het leven in je Nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid.

Het beste van CAPTUR werd behouden: het design en leven aan boord kan volledig worden gepersonaliseerd, spitstechnologie met de grootste schermen in zijn categorie, moduleerbaarheid dankzij de verschuifbare en neerklapbare achterbank.

Renault CAPTUR - Oplaadbare hybride SUV MULTI-SENSE

Dankzij MULTI-SENSE kan je je Nieuwe CAPTUR volledig naar wens personaliseren. Maak je keuze uit de 3 personaliseerbare rijmodi en 8 kleuren voor de sfeerverlichting. Met de PURE-modus kan je ervoor kiezen om 100% elektrisch te rijden tot 135 km/u.

Renault CAPTUR E-TECH - EASYLINK-multimediasysteem

Geniet met EASY LINK van een personaliseerbaar en intuïtief multimediasysteem dat gemakkelijk kan worden bediend met behulp van het touchscreen van 9,3 inch met hoge resolutie. Krijg een overzicht van de locatie van alle laadpunten op de kaart in een oogopslag, volg de uitwisseling van de energiestromen, programmeer het laadproces van de batterij en de temperatuur van de binnenruimte.

Renault CAPTUR E-TECH - bestuurdersscherm 10,2 inch

Naast de geselecteerde weergave van de MULTI-SENSE-modus vind je alle informatie over het batterijniveau, de uitwisseling van de energiestromen, het rijbereik en de energierecuperatie in realtime terug op je bestuurdersscherm.

Renault CAPTUR Plug-in - MY Renault

Controleer het batterijniveau van je Nieuwe CAPTUR E-TECH, plan het opladen tijdens de daluren, programmeer de verwarming van de binnenruimte tot de ideale temperatuur voor vertrek

MOTOREN

CAPTUR E-TECH Hybrid: Oplaadbare hybride, zonder compromissen!

Oplaadbare Renault CAPTUR Hybride

Ongeëvenaard rijplezier

Het reactievermogen van een elektrische wagen voor een hybride wagen? Dat is precies de belofte van de Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Je wagen start in alle stilte en versnelt even snel als een elektrische wagen voor optimaal comfort.

Oplaadbare Renault CAPTUR Hybride

Op maat van al jouw dromen!

Geniet van keuzevrijheid dankzij de Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Dankzij de dubbele motor rij je tot 65 km elektrisch door de stad tijdens de week en kan je ontsnappen tijdens het weekend met een hybride wagen. Energie op maat van elke rit!

Oplaadbare Renault CAPTUR Hybride

De expertise van elektrisch rijden met je Nieuwe CAPTUR

Rij met een gerust gemoed dankzij de expertise die we de afgelopen tien jaar haalden uit onze ervaring met de elektrische voertuigen Renault Z.E.! Geniet van schone mobiliteit en een geoptimaliseerd verbruik dankzij een ongeëvenaarde versnellingsbak en technologieën voor energierecuperatie die rechtstreeks geïnspireerd zijn op de Formule 1!

Klaar om te rijden met je Nieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid?