Renault onthult

ARKANA

De sport-SUV, allemaal hybrid

Nieuwe Renault ARKANA
  • Renault ARKANA SUV-coupé

De nieuwe hybride sport-SUV!

  • Renault ARKANA SUV-coupé R.S. Line

Een hybride sport-SUV met een opvallend design - Een iconische R.S. Line-versie

ARKANA heeft vloeiende lijnen en een robuuste stijl. Het dak loopt schuin omhoog, er is veel bodemspeling, er zijn skid plates voor- en achteraan en de wielbogen zijn vergelijkbaar met die van een klassieke SUV. Een gestroomlijnd silhouet dat overal opvalt.

In de Renault Sport R.S. Line-versie ervaar je nóg meer emoties. Laat je verleiden door de exclusieve kleur Valencia Orange, de sportieve grille vooraan, de 18” zwarte wielen met rode details en de dubbele uitlaatpijp ...

  • ARKANA SUV-coupé - Slimme cockpit

Een cockpit boordevol comfort en technologie

Ga heerlijk zitten in de slimme cockpit van ARKANA en geniet van de gebruiksvriendelijke en verbonden ervaring. Ervaar hoe het zou kunnen zijn om in een zelfstandig rijdende auto te zitten dankzij Renault EASY DRIVE. Geniet van het comfort en de veiligheid die de rijhulpsystemen bieden. Ontdek hoe het aanpasbare MULTI-SENSE-systeem je een ervaring op maat biedt. Blijf verbonden dankzij het EASY LINK-multimediasysteem en de mogelijkheid om adressen te zoeken met Google. Wat je situatie ook is, je zult het heerlijk vinden om te rijden!

  • Renault ARKANA E-TECH HYBRID

E-TECH HYBRID-technologie voor nóg prettiger rijden

Ontdek de nieuwe rijbeleving in een uniek jasje. De innovatieve E-TECH HYBRID-technologie in ARKANA is gebaseerd op die in de motorsport en biedt de perfecte combinatie tussen dynamiek en uitstekende prestaties.

Dankzij de twee elektrische motoren en de automatische versnellingsbak met meerdere modi kun je tot 80% van de tijd volledig elektrisch rijden in de stad. Aansluiten op een stopcontact is niet nodig! De intelligente batterij in ARKANA wordt opgeladen door regeneratief remmen of tijdens het rijden. Je kunt dus genieten van een directe respons en efficiënt rijden op welke weg dan ook, terwijl je tot 40%* brandstof bespaart in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor.

Zelfs de versies met benzinemotor zijn zuiniger dankzij het mild-hybrid-systeem met 12 V, gecombineerd met de 1,3 liter turbomotor. Dit is een uitstekende methode om de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik te verminderen terwijl je profiteert van heerlijk comfort en een vloeiende rijbeleving.

 

*WLTP bij een stadscyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring).

  • Renault ARKANA SUV-coupé
  • Renault ARKANA SUV-coupé

Ontdek onze reeks hybride voertuigen

Notre gamme de véhicules hybrides

Renault, volg de innovatie op de voet

E-TECH Renault

E-TECH

Ontdek onze hybride aandrijfsystemen, met voor iedereen een gepaste oplossing.

Ontdek ons hybride gamma
De Renault-reeks passagiersauto’s

Onze passagiersauto‘s

Sedan, stadsauto, MPV, SUV ... Meer informatie over onze reeks passagiersauto‘s.

Ontdekken
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten