rijplezier

4Control advancedRENAULT AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID

Het geavanceerde, nieuwe generatie 4Control-systeem biedt een sensationele rijbeleving. Met dit systeem is de Renault Austral E-Tech full hybrid gemakkelijk te besturen bij lage snelheden en blijft hij ook bij hoge snelheden stabiel en veilig.

Het 4Control advanced-systeem ondersteunt je tijdens elke rit. Hoe hard je ook rijdt, je gaat stabieler en soepeler over de weg.

Dankzij het 4Control advanced-systeem kun je probleemloos een scherpe bocht maken of omkeren. Net als bij een stadsauto maakt de draaicirkel van 10,1 m al je manoeuvres een fluitje van een cent.

wendbaarheid en bestuurbaarheid - rijplezier - Renault Austral E-Tech full hybrid

meer wendbaarheid en beter bestuurbaar

Dankzij de kleine draaicirkel (vergelijkbaar met die van een stadsauto) kun je gemakkelijk manoeuvreren als je wilt parkeren of je door de straten van het centrum wilt begeven met een snelheid van maximaal 50 km per uur.

rijden - rijplezier - Renault Austral E-Tech full hybrid

meer rijplezier in bochten

De vier wielen draaien allemaal dezelfde kant op, waardoor je bij snelheden boven de 50 km per uur een betere grip op de weg hebt.

multi-sense - rijplezier - Renault Austral E-Tech full hybrid

multi-sense

Gebruik multi-sense voor tot wel vijf verschillende rijbelevingen achter het stuur. Personaliseer je auto naar je eigen voorkeur door reactievermogen, motorgeluid en -respons, stuurvastheid, verlichtingssfeer en de configuratie van het bestuurdersscherm aan te passen.