MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID - plug-in hybrid sedan

RENAULT MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

de compacte berline is nu een plug-in hybrideMegane E-Tech plug-in hybrid in stock

Megane ook beschikbaar als plug-in hybride

Megane is uitgerust met het nieuwe E-Tech plug-in hybrid-aandrijfsysteem en biedt het beste van twee werelden met een ongeëvenaarde rijbeleving. Rij op werkdagen in de elektrische modus. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder je zorgen te maken over de actieradius.

 

 

nieuwe E-Tech hybrid-versie

ontdek renault megane e-tech engineered premium

Megane E-Tech engineered
Megane E-Tech engineered
Megane E-Tech engineered

een versie met een adembenemend design

De Megane brengt nogal wat teweeg met de nieuwe premium E-Tech engineered hybrid.

Toon je ware persoonlijkheid met de originele kleuren die contrasteren met de warme titanium accenten van de F1®-splitter, de glanzend zwarte grille en uitlaatpijpen.

 

Onderscheid je van de massa en omarm je milieuvriendelijke keuze voor hybride met de zwarte E-Tech-badge aan de achterkant. Voor een vleugje extra exclusiviteit is de linkerkant voorzien van het E-Tech engineered-label in warm titanium.

 

Het interieur heeft dezelfde gedurfde stijl, met het E-Tech-embleem op het stuurwiel, warme titanium accenten op de Alcantara-stoelen, het dashboard en de deurafwerking.

 

Verfijning geeft autorijden een nieuwe dimensie.

onze stockvoertuigen of beschikbaar op korte termijn

Vul je adres in en ontdek de beschikbare MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID bij jou in de buurt.

of

uitrusting

alles wat Megane biedt, nu ook als hybride!

MULTI-SENSE - MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kun je de sfeer in je sedan naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals jij dat mooi vindt. In de pure-modus kun je volledig elektrisch rijden met een snelheid van tot wel 135 km/u. Schakel over op de MySense- of sportmodus om een elektrische motor met een verbrandingsmotor te combineren voor een meer dynamische rijbeleving. Gebruik de sportmodus voor een rit die nog adembenemender is.  

Interieur - MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Geef de locaties van laadstations weer op de kaart en programmeer de laadbeurten van je accu eenvoudig vanaf het easy link-touchscreen. Beheer je accuniveau via het bestuurdersscherm en ga gemakkelijk naar onze innovatieve rijhulpsystemen en navigatiegegevens.

Laadkabels - MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Maak opladen nog eenvoudiger! Thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt... Programmeer de laadbeurten vanuit je MY Renault-account of via je easy-link-multimediasysteem en laad je Megane E-Tech plug-in hybride op in slechts 3 uur bij een openbaar laadpunt (16A)* of in 5 uur met een laadpunt thuis (10A).

 

* de flexi-lader en wallbox-kabels zijn leverbaar als optie.

MY Renault - MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Log in op je MY Renault-account om via je je smartphone het accuniveau te bekijken, laadbeurten te programmeren of de ideale temperatuur van het passagiersgedeelte van je Megane E-Tech plug-in hybride vooraf in te stellen.

aandrijving

plug-in hybride

de technologie van Megane E-Tech plug-in hybride is geïnspireerd op de wereld van de F1 en maakt gebruik van twee elektrische motoren en een benzinemotor van 1,6 l. Deze expertise zorgt voor ongeëvenaard rijplezier

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

veelzijdige sedan

Je Megane E-Tech plug-in hybrid biedt een elektrische actieradius tot wel 50 km* bij gecombineerd gebruik, zodat je zonder brandstof kunt rijden. Rij met totale gemoedsrust tijdens je dagelijkse ritjes of wanneer je op vakantie gaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over de actieradius als je kunt schakelen tussen een elektrische en hybride aandrijving.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

ongeëvenaarde rijbeleving

Megane E-Tech plug-in hybrid biedt een soepele en stille rijbeleving met ongeëvenaarde respons en sterke optrekkracht. De auto biedt ongekend rijplezier door de innovatieve versnellingsbak met meerdere modi en een nieuwe generatie motor van 160 pk en 1,6 l.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

beperkt brandstofverbruik

Begin automatisch in de elektrische modus met de E-Tech plug-in hybrid-aandrijving. Beperk je brandstofverbruik en CO2-uitstoot tijdens korte en lange ritten (tot wel 70%*). Schakel de B-modus van je versnellingsbak in om energieterugwinning te optimaliseren.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die je werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol.

* bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring).

Klaar voor een rit in de Megane E-TECH plug-in hybrid?

ontdek ook...

CLIO E-TECH FULL HYBRID
CLIO E-TECH FULL HYBRID
vanaf € 26.250 *
* catalogusprijs BTWi | gecombineerd verbruik WLTP (L/100 KM): 4,2 - 4,4 &| CO2 (G/KM): 95 - 102
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
vanaf € 42.350 *
* catalogusprijs BTWi | gecombineerde autonomie WLTP (km): 290 - 470 | CO2-uitstoot (g/km WLTP): 0 | gemiddeld verbruik (kWh/100 km WLTP): 15,8 - 16,1