MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID - plug-in hybrid sedan

RENAULT MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRIDde compacte berline is nu een plug-in hybride

vanaf 36.625 € *

Megane ook beschikbaar als plug-in hybride

Megane is uitgerust met het nieuwe E-Tech plug-in hybrid-aandrijfsysteem en biedt het beste van twee werelden met een ongeëvenaarde rijbeleving. Rij op werkdagen in de elektrische modus. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder je zorgen te maken over de actieradius.

 

 

uitrusting

alles wat Megane biedt, nu ook als hybride!

MULTI-SENSE - MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kun je de sfeer in je sedan naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals jij dat mooi vindt. In de pure-modus kun je volledig elektrisch rijden met een snelheid van tot wel 135 km/u. Schakel over op de MySense- of sportmodus om een elektrische motor met een verbrandingsmotor te combineren voor een meer dynamische rijbeleving. Gebruik de sportmodus voor een rit die nog adembenemender is.  

Interieur - MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Geef de locaties van laadstations weer op de kaart en programmeer de laadbeurten van je accu eenvoudig vanaf het easy link-touchscreen. Beheer je accuniveau via het bestuurdersscherm en ga gemakkelijk naar onze innovatieve rijhulpsystemen en navigatiegegevens.

Laadkabels - MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Maak opladen nog eenvoudiger! Thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt... Programmeer de laadbeurten vanuit je MY Renault-account of via je easy-link-multimediasysteem en laad je Megane E-Tech plug-in hybride op in slechts 3 uur bij een openbaar laadpunt (16A)* of in 5 uur met een laadpunt thuis (10A).

 

* de flexi-lader en wallbox-kabels zijn leverbaar als optie.

MY Renault - MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

Log in op je MY Renault-account om via je je smartphone het accuniveau te bekijken, laadbeurten te programmeren of de ideale temperatuur van het passagiersgedeelte van je Megane E-Tech plug-in hybride vooraf in te stellen.

aandrijving

plug-in hybride

de technologie van Megane E-Tech plug-in hybride is geïnspireerd op de wereld van de F1 en maakt gebruik van twee elektrische motoren en een benzinemotor van 1,6 l. Deze expertise zorgt voor ongeëvenaard rijplezier

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

veelzijdige sedan

Je Megane E-Tech plug-in hybrid biedt een elektrische actieradius tot wel 50 km* bij gecombineerd gebruik, zodat je zonder brandstof kunt rijden. Rij met totale gemoedsrust tijdens je dagelijkse ritjes of wanneer je op vakantie gaat. Je hoeft je geen zorgen te maken over de actieradius als je kunt schakelen tussen een elektrische en hybride aandrijving.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

ongeëvenaarde rijbeleving

Megane E-Tech plug-in hybrid biedt een soepele en stille rijbeleving met ongeëvenaarde respons en sterke optrekkracht. De auto biedt ongekend rijplezier door de innovatieve versnellingsbak met meerdere modi en een nieuwe generatie motor van 160 pk en 1,6 l.

MEGANE E-TECH PLUG-IN HYBRID

beperkt brandstofverbruik

Begin automatisch in de elektrische modus met de E-Tech plug-in hybrid-aandrijving. Beperk je brandstofverbruik en CO2-uitstoot tijdens korte en lange ritten (tot wel 70%*). Schakel de B-modus van je versnellingsbak in om energieterugwinning te optimaliseren.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol worden resultaten verkregen die je werkelijke dagelijkse gebruik beter weergeven dan de resultaten van het NEDC-protocol.

* bij gecombineerde WLTP-cyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring).

versies

Megane E-TECH plug-in hybrid

INTENS

INTENS

vanaf 36.625 € *
* Aanbevolen catalogusprijs BTWi

uitrustingen:

  • Easy Link 7" scherm met navigatie
  • Parkeerhulp voor- en achteraan
  • Vermoeidheidswaarschuwing
  • Automatische omschakeling dim/grootlichten
R.S.LINE

R.S.LINE

vanaf 38.575 € *
* Aanbevolen catalogusprijs BTWi

uitrusting van de vorige versie +:

  • Afstandsradar
  • Achteruitrijcamera
  • Easy Link 9,3" scherm met navigatie
  • Actief noodremhulpsysteem AEBS met voetgangersdetectie

Klaar voor een rit in de Megane E-TECH plug-in hybrid?

ontdek ook...

CLIO E-TECH HYBRID
CLIO E-TECH HYBRID
vanaf 23.200 € *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi
CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID
CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID
vanaf 31.225 € *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi
MEGANE GRANDTOUR E-TECH PLUG-IN HYBRID
MEGANE GRANDTOUR E-TECH PLUG-IN HYBRID
vanaf 37.625 € *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten