Nieuwe Renault MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN HYBRID

De altijd stijlvolle en modulaire stationwagen is nu leverbaar als plug-in hybride

vanaf
34.275 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in - hybride rechargeable

Nieuwe MEGANE Grandtour pakt uit met een hybride versie!

Dankzij nieuwe E-TECH PLUG-IN HYBRID aandrijving combineert Nieuwe MEGANE Grandtour het beste van twee werelden om jou van een ongeëvenaarde rijervaring te laten genieten. Op weekdagen kan je met een dagelijkse laadbeurt volledig elektrisch rijden, terwijl je in het weekend handig gebruik maakt van de hybridemodus om eropuit te trekken.

 

Geniet dus van de voordelen van een elektrisch voertuig en het veelzijdige karakter van een hybride!

Uitrustingen

Alle troeven van Nieuwe MEGANE Grandtour én van een hybride!

Een sensueel silhouet, comfortabel interieur, moduleerbare laadruimte... Nieuwe MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN HYBRID combineert het beste van MEGANE Grandtour met de voordelen van een hybride.

Renault MEGANE Estate - oplaadbare hybride MULTI-SENSE

Van de instelling van de sfeerverlichting tot die van het motorgeluid... kies uit de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) om jouw break volledig op jouw wensen af te stemmen. Met de Pure-modus kan je 100% elektrisch rijden tot 135 km/u. Kies je voor de MySense- of Sportmodus, dan behoudt je batterij dankzij de E-SAVE functie altijd een minimaal laadniveau van 40%. 

Renault MEGANE Estate E-TECH - EASY LINK multimediasysteem

Laadpunten op de kaart weergeven of de laadbeurten van je batterij programmeren? Het kan allemaal rechtstreeks op het EASY LINK aanraakscherm van 9,3”. Via het personaliseerbare bestuurdersscherm van 10,2” zie je het laadniveau van de batterij en vind je in één oogopslag alle innovatieve rijhulpsystemen en navigatiegegevens.

Renault MEGANE Grandtour E-TECH - hybride bestuurdersscherm

De batterij van je auto opladen was nog nooit zo eenvoudig! Thuis, op je werk of bij een openbaar laadpunt... programmeer je laadbeurten eenvoudig via je MY Renault account of het EASY LINK multimediasysteem. Je laadt je Nieuwe MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN HYBRID op in amper drie uur via een openbaar laadpunt (16 A)* of in vijf uur (10 A) met je thuiskabel. 

 

* Flexi-Charger kabel en Wallbox zijn optioneel.

Renault MEGANE Grandtour E-TECH - MY Renault

Ga naar je MY Renault account om het laadniveau van je batterij te raadplegen, laadbeurten te programmeren en de binnentemperatuur van je Nieuwe MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN HYBRID op voorhand te regelen via je smartphone.

MOTOREN

Nieuwe MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN HYBRID: de oplaadbare hybride

Dankzij onze rijke ervaring in de autosport en uitgebreide expertise in Renault ELECTRIC voertuigen hebben onze experts een hybride versie ontwikkeld die aan ieders behoeften voldoet.

Renault MEGANE Grandtour oplaadbare hybride

Een veelzijdige break

Je Nieuwe MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN HYBRID is dankzij zijn elektrische rijbereik tot 65 km(1) (in stadscyclus) ideaal voor kortere dagelijkse ritten. Ga je op vakantie? Dan wissel je heel eenvoudig tussen de elektrische en hybride aandrijving voor onbeperkt rijgemak (tot 50 km(2) elektrisch rijbereik in gemengde cyclus).

Renault MEGANE Grandtour oplaadbare hybride

Een ongeëvenaarde rijervaring

Een stil en soepel rijgedrag, ongeziene reactiviteit en nog stevigere acceleraties... Nieuwe MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN HYBRID is uitgerust met een innovatieve versnellingsbak met meerdere modi en een 1,6 l motor van de nieuwe generatie met 160 pk. Kortom, hij heeft alles in huis om jou een ongeëvenaard rijplezier te bieden.

Renault MEGANE Grandtour oplaadbare hybride

Laag brandstofverbruik

Dankzij de oplaadbare E-TECH hybride aandrijving start de wagen altijd elektrisch. Het resultaat? Een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot tijdens korte en lange trajecten (tot 70 %(2)). Wil je nog meer besparen? Zet je versnellingsbak in de B-modus om nog meer energie te recupereren.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): met dit nieuwe protocol bekomen we resultaten die beter aansluiten bij de werkelijk vastgestelde resultaten tijdens dagelijkse trajecten, in vergelijking met de NEDC-norm.

(1) in de stadscyclus WLTP (onder voorbehoud van de definitieve homologatie)

(2) in gemengde cyclus WLTP (onder voorbehoud van de definitieve homologatie)

Klaar voor een ritje met Nieuwe Renault MEGANE Grandtour E-TECH PLUG-IN HYBRID?

Zin om de wagen met eigen ogen te zien?

Zoek de dichtstbijzijnde verdeler.

of
miniDealocMap

Ontdek ook...

MEGANE

MEGANEvanaf 21.475 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

TALISMAN

TALISMANvanaf 32.825 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

TALISMAN GRANDTOUR

TALISMAN GRANDTOURvanaf 34.325 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken. | Cookies beheren|Meer weten