comfort, royaal interieur & afmetingen Renault Rafale

Stap in je Renault Rafale en ontdek een schitterend interieur. Met oog voor detail en kwalitatief hoogwaardige materialen. Het schitterende interieur, de geavanceerde uitrusting en het ultieme comfort maken van de Renault Rafale een unieke SUV-coupé.

Rafale E-Tech hybrid - openR link - modulaire lay-out

comfort van het interieur

Renault Rafale SUV-coupé biedt ultiem comfort dankzij de geavanceerde uitrusting, de minutieuze aandacht voor details en het schitterende interieur voor- en achterin.

Renault Rafale E-Tech hybrid - modulaire lay-out

32 cm beenruimte

Met zijn wielbasis van 273 cm biedt Renault Rafale alle passagiers optimaal comfort: 32 cm beenruimte achterin - waarmee de Rafale tot de ruimste in zijn klasse behoort - en 89 cm* hoofdruimte - en dat alles in combinatie met het ranke profiel van een SUV-coupé.

 

*afhankelijk van de versie.

Renault Rafale E-Tech hybrid - modulaire lay-out

Ingenius®-armsteun achter

Bij de Ingenius®-armsteun achterin draait alles om multimedia. De armsteun bevat opbergvakken voor tablets en smartphones, is voorzien van twee USB-C-poorten en heeft twee verstelbare houders. Deze houders zijn ontworpen voor jouw digitale apparaten en om waterflessen of bekers stevig vast te zetten.

Renault Rafale E-Tech hybrid - modulaire lay-out

skiluik

Het skiluik is toegankelijk via de bagageruimte en zorgt ervoor dat je lange voorwerpen (zoals ski's) kunt vervoeren. Met dit luik benut je de gehele lengte van de auto, van de bagageruimte tot de stoelen voorin - zonder dat je de volledige achterbank hoeft neer te klappen.

Renault Rafale E-Tech hybrid - modulaire lay-out

bagageruimte

De bagageruimte biedt een laadcapaciteit van 630 liter*. Deze capaciteit is uit te breiden tot maar liefst 1900 liter, wanneer je de achterbank neerklapt. Dankzij deze veelzijdigheid kun je je auto gebruiken zoals jij dat wilt, afhankelijk van je behoeften.

 

*530-dm3 bagageruimte (VDA-standaard).

volumes en afmetingen

Van voor naar achter, van boven naar beneden

Geniet van de ruimte van Renault Rafale.