openR link met Google ingebouwd en meer dan 30 apps in de autoRenault Rafale

Het openR link-multimediasysteem met Google ingebouwd¹ biedt toegang tot een breed scala aan connected services. Stippel je route uit op Google Maps² met behulp van spraakopdrachten aan de Google Assistent, zodat jij je ogen op de weg kunt houden - wel zo veilig. Google Play³ biedt meer dan 30 apps: muziek, entertainment, navigatie...

¹ Google, Google Play, Android Auto, Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC

² My Renault connected services, Google Maps en Google Assistent zijn 5 jaar gratis vanaf de datum waarop je auto is geleverd.

³ Je hebt een mobiel data-abonnement nodig om de via Google Play gedownloade apps te kunnen gebruiken. Hiervoor hoef je alleen maar de verbinding van de telefoon met je Renault te delen. Je kunt ook een apart abonnement nemen bij onze partner Orange (pay-as-you-go), waarbij de eerste 3 GB gratis zijn (geldig gedurende 6 maanden).

Renault Rafale E-Tech hybrid - Google Maps

real time navigatie

Google Maps² wordt automatisch in real time bijgewerkt, ook als de netwerkverbinding tijdelijk wegvalt. Als je onderweg een obstakel (bijvoorbeeld een ongeluk of wegafsluiting) tegenkomt, wordt je route automatisch opnieuw berekend. Vermijd onaangename verrassingen zoals wegafsluitingen, nieuwe eenrichtingsstraten en tijdelijke omleidingen.

Renault Rafale E-Tech hybrid - Google Assistent

spraakbediening

Met Google Assistent² spraakopdrachten houd jij beide handen aan het stuur. Vraag eenvoudig om het Solarbay®-dak te verduisteren, sms-berichten te versturen, muziek af te spelen of de interieurtemperatuur aan te passen. En dat allemaal zonder je ogen van de weg af te halen. 

meer dan 30 apps in de auto

Waze, Amazon Music, ...: met het openR link-systeem en Google Play³ zijn slechts enkele apps die al jouw ritten heerlijk comfortabel maken.

multimedia - Rafale E-Tech full hybrid
Waze
multimedia - Rafale E-Tech full hybrid
Amazon Music
multimedia - Rafale E-Tech full hybrid
Vivaldi
multimedia - Rafale E-Tech full hybrid
Radioplayer for Renault