De LPG-motor van Renault

De combinatie van benzine en LPG biedt een groot aantal voordelen, zowel voor het milieu als jouw portemonnee. 

LPG, de voordelen van twee brandstoffen

Rijbereik met twee brandstoffen

Rijbereik met twee brandstoffen

Voortaan kan je nog langere afstanden afleggen dankzij de twee brandstoftanks in een wagen op LPG. De LPG-tank bevindt zich op de plaats van het reservewiel, waardoor de kofferinhoud zo groot mogelijk blijft en biedt je een groter rijbereik.

Mobiliteit die goed is voor het milieu en jouw budget

Mobiliteit die goed is voor het milieu en jouw budget

Herontdek de stad met je LPG-wagen! Met deze aandrijving ben je niet gebonden aan bepaalde verkeersbeperkingen en kan je in sommige ondergrondse parkings zelfs gratis parkeren. Een lager verbruik, minder uitstoot en lagere kosten... een wagen op LPG biedt een grote gemoedsrust!

Eenvoudige technologie

Eenvoudige technologie

Rijd verder, verbruik minder en maak het je gemakkelijk! Tegenwoordig kan je in de meeste tankstation LPG tanken. Bovendien is het net zo gemakkelijk als benzine tanken. Dankzij de schakelaar kan je met één druk op de knop wisselen tussen de benzinemotor en LPG!

Onze Renault-wagens op LPG

Renault CLIO motorisation LPG

Ontdek ook...

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten