De LPG-motor van Renault

De combinatie van benzine en LPG biedt een groot aantal voordelen, zowel voor het milieu als jouw portemonnee. 

LPG, de voordelen van twee brandstoffen

Rijbereik met twee brandstoffen

LPG twee brandstoffen

Voortaan kan je nog langere afstanden afleggen dankzij de twee brandstoftanks in een wagen op LPG. De LPG-tank bevindt zich op de plaats van het reservewiel, waardoor de kofferinhoud zo groot mogelijk blijft en biedt je een groter rijbereik.

Mobiliteit die goed is voor het milieu en jouw budget

Milieuvriendelijke mobiliteit dankzij LPG

Herontdek de stad met je LPG-wagen! Met deze aandrijving ben je niet gebonden aan bepaalde verkeersbeperkingen en kan je in sommige ondergrondse parkings zelfs gratis parkeren. Een lager verbruik, minder uitstoot en lagere kosten... een wagen op LPG biedt een grote gemoedsrust!

Eenvoudige technologie

Eenvoudige LPG-technologie van Renault

Rijd verder, verbruik minder en maak het je gemakkelijk! Tegenwoordig kan je in de meeste tankstation LPG tanken. Bovendien is het net zo gemakkelijk als benzine tanken. Dankzij de schakelaar kan je met één druk op de knop wisselen tussen de benzinemotor en LPG!

Onze Renault-wagens op LPG

Renault CLIO motorisation LPG

Ontdek ook...

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten