Renault Arkana SUV - Motoren en aandrijfsystemen

Motoren
RENAULT ARKANA

Ontdek beschikbare motoren voor elke versie

ZEN
ZEN
INTENS
INTENS
R.S.LINE
R.S.LINE

Hybrid Energy (1)

E-TECH Hybridvanaf
30.850 € *
B
vanaf
33.000 € *
B
vanaf
35.825 € *
B
TCe 140 EDCvanaf
29.250 € *
C
vanaf
31.400 € *
C
vanaf
34.225 € *
C
TCe 160 EDCvanaf
35.525 € *
C

* Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Weet je niet zeker welke motor of welk aandrijfsysteem het beste bij jouw rijstijl past? Vind de juiste motor met behulp van onze simulator voor het brandstofverbruik.

Gedetailleerde specificaties

Hybride voor elk niveau

Arkana heeft een ongekend aanbod hybride aandrijfsystemen: 140 pk E-Tech hybride aandrijfsysteem en 140 pk TCe aandrijfsysteem met een micro-hybride systeem van 12 volt

  • Renault ArkanaE-TECH Hybrid

140 pk E-Tech hybride

volledig hybride veelzijdigheid

De innovatieve hybride technologie van E-Tech is geïnspireerd door de motorsport en is een combinatie van prestaties en efficiëntie. Begin je ritten in de stad altijd met de elektrische modus en rijd elektrisch voor 80% van je ritten. Verminder je brandstofverbruik tot 40%* in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor!

 

Door te remmen met energieterugwinning wordt de accu tijdens het rijden automatisch opgeladen. Wat de omstandigheden ook zijn, je kunt genieten van heerlijke ritten met een responsieve, snelle acceleratie. Voor optimale veelzijdigheid past de Arkana E-Tech hybride zich aan jouw rijbehoeften aan.

ontdek de versie

* bij een WLTP-stadscyclus (in afwachting van definitieve goedkeuring).

  • Renault Arkana - micro-hybride aandrijving

TCe 140 EDC

uitstekende hybride

Arkana heeft een motor van 140 pk met een automatische versnellingsbak en biedt daarmee een fijne en plezierige rijbeleving. 

 

Zoiets heb je nog nooit gezien! Tevens zijn de benzineversies zuiniger met het micro-hybride systeem van 12 volt. Met deze technologie kun je energie herwinnen terwijl de auto afremt en wordt de motor aangedreven tijdens ontsteking en acceleratie. Verlaag je brandstofverbruik en CO2-uitstoot terwijl je geniet van een sneller startende motor met nog meer rijcomfort! 

Ben je klaar om de weg op te gaan in ARKANA?

Ontdek ook...

CAPTUR
CAPTUR
vanaf 21.975 € *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi
KADJAR
KADJAR
vanaf 29.575 € *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi
KOLEOS
KOLEOS
vanaf 40.350 € *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten