MultimediaRenault CLIO

CLIO stadswagen buitenkant oranje

RENAULT EASY CONNECT

CLIO: de verbonden stadswagen tot uw dienst

Tablet met touchscreen 9,3” verbonden EASY LINK

De EASY LINK-tablet is een verbonden boordcomputer waarmee je alle functies van jouw voertuig in alle eenvoud kan aansturen. Lanceer een traject en krijg een realtime overzicht van het verkeer, bel in alle veiligheid via Bluetooth, stel jouw favoriete radiozender in of gebruik jouw Smartphone-applicaties (Waze, Google Map of Spotify) rechtstreeks op het scherm van jouw wagen dankzij de compatibiliteit met Apple CarPlay™. Rijd zonder jouw ogen van de weg te halen dankzij de spraaktechnologie.

 

* Beschikbaar naargelang de versie.

Meer weten over Renault EASY LINK
touchscreen interieur CLIO
interieur CLIO

Intelligente navigatie

Dankzij de geïntegreerde zoekfunctie van Google, geniet je van de beste resultaten wanneer je jouw bestemming zoekt. Dankzij de realtime verkeersinformatie van TomTom, die om de 2 minuten wordt vernieuwd, beschik je steeds over een precieze schatting van jouw aankomsttijd en kan je kiezen voor de snelste weg.

 

Plan jouw volgende reis vanuit je luie zetel met de MY Renault-app en vind jouw route terug in jouw wagen om op vakantie te vertrekken in alle rust. Zoek en vind de tankstations in jouw buurt in realtime en vergelijk de brandstofprijzen om het tankstation te kiezen dat bij jou past.

 

* Beschikbaar naargelang de versie.

Meer weten

Automatische updates

Geniet automatisch van de laatste nieuwe evoluties! De regematige kaartupdates worden automatisch gedownload en geïnstalleerd in jouw wagen dankzij de Auto-Update-technologie.

 

* Beschikbaar naargelang de versie.

Meer weten
CLIO buitenkant profiel oranje
MY Renault CLIO

Ontdek de MY Renault-app

Met de MY Renault-app beheer je jouw CLIO via jouw smartphone. Jouw CLIO maakt het je gemakkelijk en dankzij de geïntegreerde lokalisatie vind je jouw wagen altijd terug.


De app is gratis beschikbaar op Google Play of in de Apple Store.


Zin om Renault CLIO te rijden?

Deze andere modellen kunnen u ook interesseren

TWINGO

TWINGOvanaf 10.875 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Nieuwe ZOE

Nieuwe ZOEvanaf 24.400 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

CLIO GRANDTOUR

CLIO GRANDTOURvanaf 16.325 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi