Multimedia Renault CLIO

CLIO stadswagen buitenkant oranje

RENAULT EASY CONNECT

CLIO: de verbonden stadswagen tot je dienst

  • touchscreen interieur CLIO

Tablet met touchscreen 9,3” verbonden EASY LINK

De EASY LINK-tablet is een geconnecteerde boordcomputer waarmee je alle functies van jouw voertuig in alle eenvoud kan aansturen. Lanceer een traject en krijg een realtime overzicht van het verkeer, bel in alle veiligheid via Bluetooth, stel jouw favoriete radiozender in of gebruik jouw Smartphone-applicaties (Waze, Google Map of Spotify) rechtstreeks op het scherm van jouw wagen dankzij de compatibiliteit met Apple CarPlay™. Rijd zonder jouw ogen van de weg te halen dankzij de spraaktechnologie.

 

* Beschikbaar naargelang de versie.

Meer weten over Renault EASY LINK
  • interieur CLIO

Intelligente navigatie

Dankzij de geïntegreerde zoekfunctie van Google, geniet je van de beste resultaten wanneer je jouw bestemming zoekt. Dankzij de realtime verkeersinformatie van TomTom, die om de 2 minuten wordt vernieuwd, beschik je steeds over een precieze schatting van jouw aankomsttijd en kan je kiezen voor de snelste weg.

 

Plan jouw volgende reis vanuit je luie zetel met de MY Renault-app en vind jouw route terug in jouw wagen om in alle rust op vakantie te vertrekken.  Zoek en vind de tankstations in jouw buurt in realtime en vergelijk de brandstofprijzen om het tankstation te kiezen dat bij jou past.

 

* Beschikbaar naargelang de versie.

Meer weten
  • CLIO buitenkant profiel oranje

Automatische updates

Geniet automatisch van de laatste nieuwe evoluties! De regelmatige kaartupdates worden automatisch gedownload en geïnstalleerd in jouw wagen.

 

* Beschikbaar naargelang de versie.

Meer weten
  • MY Renault CLIO

Smart via de MY Renault-app

Met de MY Renault-app beheer je jouw CLIO via jouw smartphone. Je wagen steeds terugvinden?  Jouw CLIO maakt het je gemakkelijk dankzij de geïntegreerde lokalisatie.


De app is gratis beschikbaar op Google Play of in de Apple Store.


Zin om Renault CLIO te rijden?

Deze andere modellen kunnen je ook interesseren

TWINGO
TWINGO
vanaf 11.975 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
ZOE
ZOE
vanaf 32.300 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid
Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid
vanaf 24.700 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten