R.S. LineNieuwe Renault CLIO

CLIO R.S. Line buitenkant blauw achterkant
CLIO R.S. Line buitenkant blauw voorkant

Opvallend sportief

Nieuwe CLIO R.S. Line heeft een unieke persoonlijkheid dankzij de op-en-top sportieve lijnen: voorbumper met F1-spatbord, het embleem van de R.S.-modellen, specifieke diamantgeslepen velgen van 17 inch (Grey Magny-Cours).

 

Ook de voorkant valt op door het lage rooster in honingraatvorm. Aan de achterkant springen het sierstuk met de diffusor en de uitlaat van chroom in het oog.

  • CLIO R.S. Line buitenkant vooraan blauw
  • CLIO R.S. Line buitenkant blauw achterkant
  • CLIO R.S. Line buitenkant blauw

Een exclusief design en exclusieve uitrustingen

binnenkant CLIO R.S. Line

Sportieve spirit

Ook binnenin komt de sportieve stijl terug: een bijpassende 'carbon' look met rode contraststiksels, sportstuur in geperforeerd leder met dubbele diamantvorm, aluminium pedalen, sportzetels met verstevigde zijsteunen en een rode horizontale lijn die over het dashboard loopt. Kwaliteit, ergonomie, technologie... bij de R.S. Line-versie staat het interieur van jouw Nieuwe CLIO volledig in het teken van Renault Sport.

touchscreen 9,3 inch CLIO R.S. Line

Alles onder controle

In de stad of op de snelweg, Nieuwe CLIO R.S. Line helpt je in elke situatie. De 360°-camera aan de achterkant voor een optimale zichtbaarheid, handenvrij parkeren met Easy Park Assist, automatische noodremhulpfunctie met voetgangersdetectie… tal van technologieën staan garant voor een dynamische rijervaring in alle veiligheid.

velgen CLIO R.S. Line

Dynamisch en efficiënt

Nieuwe CLIO biedt het R.S. Line-pack aan met een grote keuze aan motoren, waaronder de nieuwe TCe 130 motor met een EDC-versnellingsbak en schakellepels aan het stuur. Dankzij haar dynamische chassis zegt u voorgoed vaarwel tegen vervelende wegen! Nieuwe CLIO R.S. Line heeft alle troeven in handen voor een unieke rijervaring.

Nieuwe Renault CLIO in detail