R.S. Line Renault CLIO

CLIO R.S. Line buitenkant blauw achterkant
CLIO R.S. Line buitenkant blauw voorkant

Opvallend sportief

CLIO R.S. Line heeft een unieke persoonlijkheid dankzij de op-en-top sportieve lijnen: voorbumper met F1-spatbord, het embleem van de R.S.-modellen, specifieke diamantgeslepen velgen van 17 inch (Grey Magny-Cours).

 

Ook de voorkant valt op door het lage rooster in honingraatvorm. Aan de achterkant springen het sierstuk met de diffusor en de uitlaat van chroom in het oog.

  • CLIO R.S. Line buitenkant vooraan blauw
  • CLIO R.S. Line buitenkant blauw achterkant
  • CLIO R.S. Line buitenkant blauw

Een exclusief design en exclusieve uitrustingen

binnenkant CLIO R.S. Line

Sportieve spirit

Ook binnenin komt de sportieve stijl terug: een bijpassende 'carbon' look met rode contraststiksels, sportstuur in geperforeerd leder met dubbele diamantvorm, aluminium pedalen, sportzetels met verstevigde zijsteunen en een rode horizontale lijn die over het dashboard loopt. Kwaliteit, ergonomie, technologie... bij de R.S. Line-versie staat het interieur van jouw CLIO volledig in het teken van Renault Sport.

touchscreen 9,3 inch CLIO R.S. Line

Alles onder controle

In de stad of op de snelweg, CLIO R.S. Line helpt je in elke situatie. De 360°-camera aan de achterkant voor een optimale zichtbaarheid, handenvrij parkeren met Easy Park Assist, automatische noodremhulpfunctie met voetgangersdetectie… tal van technologieën staan garant voor een dynamische rijervaring in alle veiligheid.

velgen CLIO R.S. Line

Dynamisch en efficiënt

CLIO biedt het R.S. Line-pack aan met een grote keuze aan motoren, waaronder de nieuwe TCe 130 motor met een EDC-versnellingsbak en schakellepels aan het stuur. Dankzij haar dynamische chassis zegt u voorgoed vaarwel tegen vervelende wegen! CLIO R.S. Line heeft alle troeven in handen voor een unieke rijervaring.

De allure van een sportwagen, de motor van een hybride…

beleef een totale rij-ervaring met CLIO R.S. Line uitgerust met de E-TECH Hybride technologie.

CLIO R.S. E-TECH hybrid

Zin om Renault CLIO te rijden?

Deze andere modellen kunnen je ook interesseren

TWINGO
TWINGO
vanaf 11.375 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
ZOE
ZOE
vanaf 32.300 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid
Nieuwe CLIO E-TECH Hybrid
vanaf 22.900 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten