Motoren Nieuwe Renault ESPACE

Nieuwe Renault ESPACE - crossover

Ontdek de beschikbare motoren per versie

INTENSINTENSINITIALE PARISINITIALE PARIS

Diesel (2)

Blue dCi 160 EDCvanaf
46.275 € *
Blue dCi 200 EDCvanaf
48.675 € *
vanaf
56.075 € *

Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Twijfel je welke motor het meest geschikt is voor jouw gebruik? Vind degene die je nodig hebt met onze verbruikssimulator.

Gedetailleerde specificaties

prestaties - verbruik :

Meer informatie over de motoren

Renault ESPACE benzinemotor

Rijplezier

Comfort en sterke prestaties gaan hand in hand! In combinatie met een automatische versnellingsbak met dubbele EDC-koppeling met 7 versnellingen - die in alle omstandigheden prompt reageert - genereert deze 1.8 turbo benzinemotor met 4 cilinders en directe injectie een vermogen van 225 pk en een hoog koppel van 300 Nm. Deze motor werd samen met Renault Sport ontwikkeld en is jouw garantie voor puur rijplezier. Hij is niet alleen stil en voorzien van de nieuwste technologieën, maar helpt je ook je CO2-verbruik te verminderen.

Innovatie en sterke prestaties gaan hand in hand! Je Nieuwe ESPACE is uitgerust met een turbomotor op diesel met 4 cilinders van de laatste generatie. De motor is voorzien van een Adblue®-systeem.

Blue dCi 160 EDC 

Polyvalent tot in de kleinste details

 

Deze polyvalente en dynamische motor van 160 pk biedt je elke dag opnieuw optimaal gebruikscomfort. In combinatie met een automatische versnellingsbak met dubbele EDC-koppeling met 6 versnellingen is het koppel van 360 Nm voelbaar vanaf 1500 tpm voor ultiem rijcomfort. Nog beter zelfs: je geniet van een laag verbruik en lage CO2-uitstoot.

Blue dCi 200 EDC 

Krachtpatser

 

In combinatie met een automatische versnellingsbak met dubbele EDC-koppeling met 6 versnellingen, genereert deze motor een vermogen van 200 pk en een koppel van 400 Nm vanaf 1750 tpm. Op die manier geniet je steeds van pittige acceleraties en vlot optrekken in alle toerentallen. 

Nieuwe Renault ESPACE in detail

Deze andere modellen kunnen je ook interesseren

KADJAR

KADJARvanaf 25.525 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Grand SCENIC

Grand SCENICvanaf 28.525 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Nieuwe KOLEOS

Nieuwe KOLEOSvanaf 38.175 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken. | Cookies beheren|Meer weten