Nieuwe Renault KANGOO

Een combispace voor het hele gezin

KANGOO combispace voor gezinnen
  • KANGOO combispace

Modern en elegant

Dynamische lijnen, strakke vorm, LED-lichtsignatuur en 17” velgen... de Nieuwe KANGOO geeft zijn iconische silhouet een frisse make-over. Je ziet het verschil vanaf de eerste aanblik! Binnenin pronkt hij met verzorgde afwerkingen, een vernieuwd dashboard met talrijke opbergmogelijkheden, nog comfortabelere zetels en het EASY LINK-multimediasysteem dat bereikbaar is vanaf het centrale scherm van 8”... Kortom, de Nieuwe KANGOO combineert comfort, plezier en gebruiksgemak.

  • KANGOO combispace voor gezinnen

Ruim en moduleerbaar interieur

Tijd voor vakantie? Veel bagage? Geen paniek! Dankzij zijn volledig moduleerbare ruimte, nog grotere koffer en lage kofferdrempel is in- en uitpakken kinderspel met je Nieuwe KANGOO! Pas het interieur gemakkelijk aan jouw behoeften en die van je passagiers aan. Van een interieur op jouw maat gesproken.

In afwachting van je Nieuwe Renault KANGOO

#

Onze personenwagens

Berline, stadsauto, monovolume, SUV... Ontdek ons voertuigaanbod voor particulieren.

Ontdek
Nieuwe Renault-voertuigen

Renault onthult...

Ontdek onze nieuwe voertuigen.

Meer weten

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten