Vernieuwd design SCENIC

Renault SCENIC

design buitenkant

Zin in iets anders?

Ontdek de nieuwe Renault SCENIC met zijn onuitgegeven verhoudingen en moderne lijn. Je bent uniek, net als de nieuwe Renault SCENIC.

  • Renault SCENIC geel
  • Renault SCENIC geel

TROEVEN

Intens sensueel

Met zijn grote banden van 20”, diepe voorruit, unieke lijn en exclusieve signatuurverlichting zet de Renault SCENIC zijn sensualiteit in de verf.

Renault SCENIC - Buitenkant

Vloeiende lijnen, herwerkte proporties, uitgesproken monovolume-silhouet met lage bumper... In de Renault SCENIC rijd je niet onopgemerkt voorbij. 

Renault SCENIC - Velgen

De grote wielen van de nieuwe Renault SCENIC maken het verschil. Ze geven je wagen een resoluut aerodynamische en moderne look.

De Renault SCENIC is de enige wagen binnen zijn segment waarbij je voor een tweekleurig koetswerk kunt kiezen. Een moderne en dynamische look geheel in lijn met je stijl. 

Design Design op zijn best

Wie beweert dat een monovolumes en sensualiteit niet samengaan?  We hebben de Renault SCENIC geheel vernieuwd met een grote focus op design.  Een perfecte gezinswagen boordevol innovatieve techniek en de nieuwste veiligheidssystemen en ook nog eens een perfecte wegligging.

Renault SCENIC in detail

Zin om Renault SCENIC te rijden?

Misschien heb je ook interesse in deze modellen…

Grand SCENIC
Grand SCENIC
vanaf 27.725 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
KADJAR
KADJAR
vanaf 25.975 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Nieuwe ESPACE
Nieuwe ESPACE
vanaf 47.075 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

Meer weten