Motoren Nieuwe Renault TRAFIC Passenger

TRAFIC Passenger buitenkant

Ontdek de beschikbare motoren per versie

LIFELIFEZENZENINTENSINTENS

Diesel (3)

Blue dCi 120vanaf
31.750 € *
vanaf
33.550 € *
vanaf
36.550 € *
Blue dCi 145vanaf
34.700 € *
vanaf
37.700 € *
Blue dCi 145 EDCvanaf
36.800 € *
vanaf
39.800 € *

Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Gedetailleerde specificaties

prestaties - verbruik :

Nieuwe motor en automatische versnellingsbak voor TRAFIC Combi

Meer vermogen, minder verbruik!

Nieuwe TRAFIC Passenger komt met een nieuwe motor en een nieuwe automatische versnellingsbak met dubbele EDC-koppeling. 

 

De nieuwe 2.0 l-dieselmotor van de 5e generatie is uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit resulteert in meer vermogen (+ 25 pk) en een hoger koppel (+ 40 Nm) dat langer beschikbaar is, terwijl tegelijk het verbruik en de CO2-uitstoot verminderen. Zo kunt u rekenen op een nog groter rijgemak en een echt beheersbaar verbruik.

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® vermindert aanzienlijk de uitstoot van vervuilende stoffen en behoudt de prestaties van uw motor. De additieftank van 20 liter kan gemakkelijk gevuld worden door een snelopening in de dop in de vulzone van de brandstof rechts van de bestuurdersdeur. U kunt de tank ook gemakkelijk en spaarzaam vullen aan de pomp van uw station.

Stop&Start

Stop&Start

Met dit systeem worden het brandstofverbruik en de uitstoot van broeikasgassen verminderd. De Stop & Start-technologie legt de motor stil bij stilstand (file, rood licht ...) en start deze opnieuw automatisch wanneer u de koppeling intrapt.

ECO-modus en DRIVING ECO2

ECO-modus en DRIVING ECO2

Activeer de ECO-modus op het dashboard voor een optimaal brandstofverbruik. Het ludieke en nuttige DRIVING ECO2*-systeem, dat in R-LINK Evolution is geïntegreerd, analyseert bovendien uw rijstijl en geeft u tips om uw verbruik nog meer te beperken. De realtime rijstijlindicator helpt u nog zuiniger te rijden.

Het brandstofverbruik is gehomologeerd conform een standaard- en gereglementeerde methode. Deze is identiek voor alle constructeurs en laat toe de wagens onderling te vergelijken. Het reële verbruik van brandstof en AdBlue® is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de wagen, de uitrusting en de rijstijl van de bestuurder.

 

*afhankelijk versie.

Extended Grip en verbeterde stabiliteit TRAFIC

Extended Grip

Met de standaard Extended Grip zult u op onstabiele ondergronden niet vastlopen of slippen dankzij een betere stabiliteit van de wielen wanneer u vertrekt of aan een lage snelheid rijdt. 

 

Vertrek met een gerust gemoed op hellingen van meer dan 10% dankzij dit vertrekhulpsysteem.
Starthulp op een helling TRAFIC

Starthulp op een helling

Nieuwe TRAFIC Passenger houdt automatisch 2 seconden halt wanneer u op een helling van meer dan 10% wilt vertrekken. Zo kunt u weer vlot de weg op.

 

Beschikbaar naargelang versie of opties. 

Nieuwe Renault TRAFIC Passenger in detail

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten