Motorisaties Nieuwe Renault SPACECLASS

TRAFIC SpaceClass buitenkant

Ontdek de beschikbare motoren per versie

SPACECLASS
SPACECLASS

Diesel (2)

dci 150 BVMvanaf
47.680 € *
dci 170 BVAvanaf
51.380 € *

Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Gedetailleerde specificaties

prestaties - verbruik :

  • Nieuwe motor en automatische versnellingsbak voor TRAFIC SpaceClass

Meer vermogen, minder verbruik!

Dankzij de nieuwe 2.0 l-motor van de 5e generatie en de nieuwe automatische versnellingsbak met dubbele EDC-koppeling heeft Nieuwe SpaceClass de nieuwste technologieën in huis. Dit resulteert in meer vermogen (+ 25 pk) en een hoger koppel (+ 40 Nm) dat langer beschikbaar is, terwijl tegelijk het verbruik en de CO2-uitstoot verminderen.

 

Zo kan je rekenen op een nog groter rijgemak en een echt beheersbaar verbruik.

 

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® vermindert aanzienlijk de uitstoot van vervuilende stoffen en behoudt de prestaties van je motor. De additieftank van 20 liter kan gemakkelijk gevuld worden door een snelopening in de dop in de vulzone van de brandstof rechts van de bestuurdersdeur. U kunt de tank ook gemakkelijk en spaarzaam vullen aan de pomp van je station.

Stop & Start

Stop & Start

Met dit systeem worden het brandstofverbruik en de uitstoot van broeikasgassen verminderd. De Stop & Start-technologie legt de motor stil bij stilstand (file, rood licht...) en start deze opnieuw automatisch wanneer je de koppeling induwt.

ECO-modus + DRIVING ECO2

ECO-modus + DRIVING ECO2

Activeer de ECO-modus op het dashboard voor een optimaal brandstofverbruik. Het ludieke en nuttige DRIVING ECO2*-systeem, dat in R-LINK Evolution is geïntegreerd, analyseert bovendien je rijstijl en geeft je tips om uw verbruik nog meer te beperken. De realtime rijstijlindicator helpt je nog zuiniger te rijden.

Het brandstofverbruik is gehomologeerd conform een standaard- en gereglementeerde methode. Deze is identiek voor alle constructeurs en laat toe de wagens onderling te vergelijken. Het reële verbruik van brandstof en AdBlue® is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de wagen, de uitrusting en de rijstijl van de bestuurder.

 

*Afhankelijk van de versie.

  • Extended Grip TRAFIC SpaceClass

Extended Grip en verbeterde stabiliteit

Met de standaard Extended Grip zult u op onstabiele ondergronden niet vastlopen of slippen dankzij een betere stabiliteit van de wielen wanneer u vertrekt of aan een lage snelheid rijdt.

 

Met de optionele verbeterde stabiliteit kunt u zelfs grillige terreinen de baas.

  • Starthulp op een helling TRAFIC SpaceClass

Rijhulpsysteem voor vertrekken op een helling

Uw Nieuwe SpaceClass houdt automatisch halt wanneer u opnieuw wilt vertrekken op een helling van 10%. Zo vertrekt u weer in alle gemak. 

 

Beschikbaar naargelang versie of opties.

Nieuwe Renault SPACECLASS in detail

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten