MotorisatiesNieuwe Renault SPACECLASS

TRAFIC SpaceClass buitenkant

Ontdek de beschikbare motoren per versie

SPACECLASSSPACECLASS

Diesel (3)

Blue dCi 145vanaf
41.850 € *
Blue dCi 145 EDCvanaf
43.950 € *
Blue dCi 170 EDCvanaf
45.050 € *

Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Gedetailleerde specificaties

BrandstofDiesel
Type versnellingsbakAutomaat

prestaties - verbruik :

Volledige cyclus (l/100 km)6,2 / 6,3
Stadscyclus (l/100 km)6,9 / 7,0
CO2 (g/km)165 / 166
Wegcyclus (l/100 km)5,8 / 5,9
Nieuwe motor en automatische versnellingsbak voor TRAFIC SpaceClass

Meer vermogen, minder verbruik!

Dankzij de nieuwe 2.0 l-motor van de 5e generatie en de nieuwe automatische versnellingsbak met dubbele EDC-koppeling heeft Nieuwe SpaceClass de nieuwste technologieën in huis. Dit resulteert in meer vermogen (+ 25 pk) en een hoger koppel (+ 40 Nm) dat langer beschikbaar is, terwijl tegelijk het verbruik en de CO2-uitstoot verminderen.

 

Zo kunt u rekenen op een nog groter rijgemak en een echt beheersbaar verbruik.

 

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® vermindert aanzienlijk de uitstoot van vervuilende stoffen en behoudt de prestaties van je motor. De additieftank van 20 liter kan gemakkelijk gevuld worden door een snelopening in de dop in de vulzone van de brandstof rechts van de bestuurdersdeur. U kunt de tank ook gemakkelijk en spaarzaam vullen aan de pomp van uw station.

Stop & Start

Stop & Start

Met dit systeem worden het brandstofverbruik en de uitstoot van broeikasgassen verminderd. De Stop & Start-technologie legt de motor stil bij stilstand (file, rood licht...) en start deze opnieuw automatisch wanneer je de koppeling induwt.

ECO-modus + DRIVING ECO2

ECO-modus + DRIVING ECO2

Activeer de ECO-modus op het dashboard voor een optimaal brandstofverbruik. Het ludieke en nuttige DRIVING ECO2*-systeem, dat in R-LINK Evolution is geïntegreerd, analyseert bovendien uw rijstijl en geeft u tips om uw verbruik nog meer te beperken. De realtime rijstijlindicator helpt u nog zuiniger te rijden.

Het brandstofverbruik is gehomologeerd conform een standaard- en gereglementeerde methode. Deze is identiek voor alle constructeurs en laat toe de wagens onderling te vergelijken. Het reële verbruik van brandstof en AdBlue® is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de wagen, de uitrusting en de rijstijl van de bestuurder.

 

*Afhankelijk van de versie.

Extended Grip TRAFIC SpaceClass

Extended Grip en verbeterde stabiliteit

Met de standaard Extended Grip zult u op onstabiele ondergronden niet vastlopen of slippen dankzij een betere stabiliteit van de wielen wanneer u vertrekt of aan een lage snelheid rijdt.

 

Met de optionele verbeterde stabiliteit kunt u zelfs grillige terreinen de baas.

Starthulp op een helling TRAFIC SpaceClass

Rijhulpsysteem voor vertrekken op een helling

Uw Nieuwe SpaceClass houdt automatisch halt wanneer u opnieuw wilt vertrekken op een helling van 10%. Zo vertrekt u weer in alle gemak. 

 

Beschikbaar naargelang versie of opties.

Nieuwe Renault SPACECLASS in detail