Nouveau Renault Trafic Combi - fiche technique

SpaceClass
NIEUWE RENAULT TRAFIC

design ELEGANT EN DYNAMISCH

Van de 6 achterzetels die verstelbaar zijn voor verschillende configuraties tot de 220V stopcontacten en individuele leeslampjes, Trafic SpaceClass vindt het personenvervoer opnieuw uit.

aanpasbaar design, ruimte, comfort

Trafic SpaceClass : VIP-transport

Trafic SpaceClass - renault

réinventez vos déplacements

Trafic SpaceClass vervoert passagiers op een nieuwe manier, met 6 tegenover elkaar geplaatste aanpasbare zitplaatsen achterin, 220 V-stopcontacten en individuele leeslampjes.

 

Profiteer van de slim ingerichte cockpit die nu nog sierlijker is, dankzij de verchroomde versnellingspook en het nieuwe dashboard in Meteor Grey. Geniet altijd van ultiem comfort!

Renault Trafic Spaceclass Escapade

le compagnon de vos évasions

Ga op ontdekkingstocht met de Escapade-versie.

 

Ga samen met je gezin de weg op en geniet van volledig comfort. Vervoer al je bagage in de laadruimte van 1,8 m3. Tijd voor een pauze? Klap de tafel in het midden en de achterbank neer om een bed van 1,90 m tevoorschijn te toveren.

 

Reizen zonder beperkingen!

EEN MOTOR DIE IS AANGEPAST AAN JOUW BEHOEFTEN

Trafic SpaceClass biedt een rijbeleving die is aangepast aan jouw behoeften, dankzij motoren met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak, in overeenstemming met de nieuwste normen.

Blue dCi 150

veelzijdig

 

Deze krachtige Blue dCi 150-turbomotor van 2 l biedt veelzijdigheid in elke situatie. Dankzij 350 Nm koppel schakelt de auto soepel in alle rijmodi en past zich aan alle onverwachte situaties in het verkeer aan. Kies voor de handbediende zesversnellingsbak of deEDC-versie met zes versnellingen en dubbele koppeling. In combinatie met de AdBlue®-technologie kun je zowel je brandstofverbruik als je CO2-uitstoot verminderen.

Blue dCi 170 EDC

uitstekende prestaties

 

Kies voor de krachtige Blue dCi 170 EDC-turbomotor van 2 l, met 380 Nm koppel, en ontdek een nieuwe manier van rijden. Verbeterde respons met snelle acceleratie, soepele koppel in alle rijmodi, geoptimaliseerd brandstofverbruik... De automatische versnellingsbak met dubbele koppeling en zes versnellingen zorgt voor een ongekende rijbeleving. Profiteer van de AdBlue®-technologie om je CO2- en deeltjesuitstoot te verminderen.

Klaar om de weg op te gaan met je Trafic SpaceClass?