Nieuwe MEGANE R.S.

Maak je leven extra spannend!

vanaf
41.550 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
MEGANE R.S. voiture sportive

DESIGN Sportpictogram

Bereid je voor op het echte werk! Slanke lijnen, bredere vleugels, sportchassis, nieuwe afwerking in Carbon Grey, verfijnde fittings en exclusieve contouren... nieuwe MEGANE R.S. is extra sportief dankzij de kenmerken die op de wereld van autoraces zijn geïnspireerd. Klaar voor de start? Af!

RIJBELEVING

Wees heer en meester op de weg

Laat technologie je prestaties verbeteren. Vermogen, dynamiek, flexibiliteit... Ga lekker in je nieuwe MEGANE R.S. zitten voor een unieke beleving!

Intérieur planche de bord - MEGANE R.S.

Exclusieve Renault Sport-technologieën...

R.S. Drive, Launch Control, Multi Change Down*, R.S. Monitor… ontdek het allerbeste van onze technische Renault Sport-expertise vanaf je aanpasbare 10,2“ bestuurdersscherm en je aanpasbare 9,3“ EASY LINK-multimediascherm met de mogelijkheid om je smartphone te spiegelen.

 

* EDC-versnellingsbak.

MEGANE R.S. et MEGANE R.S. Torphy extérieur

... voor rijplezier zonder compromissen.

Ervaar ongekende prestaties zonder dat dit ten koste gaat van je comfort, dankzij de verbeterde grip en handelbaarheid. De 4CONTROL-technologie wordt gecombineerd met een 300 pk 1,8 L turbomotor met directe injectie (geïnspireerd op de autosportwereld), vier hydraulische schokdempers, het nieuwe MEGANE R.S.-sportchassis en mechanische kleppen in de uitlaat. Trakteer jezelf op dit heerlijke rijgenot!

LIEFDE VOOR RACEN

Nieuwe MEGANE R.S. Trophy

Met de nieuwe MEGANE R.S. Trophy kun je je laten onderdompelen in de wereld van ultrahoge prestaties.

  • MEGANE R.S. Trophy

Technologieën voor uitmuntende prestaties!

Cup-chassis met het Torsen®-differentieel voor beperkt slippen, remschijven vooraan van twee materialen, Brembo®-remklauwen en Recaro®-kuipstoelen met Alcantara®... Nieuwe MEGANE R.S. Trophy doet continu denken aan onze passie voor de autosport. Klaar voor de uitdaging?

Ontdek de versie

VERSIES

Kies de versie van Nieuwe MEGANE R.S. die het beste bij je past

  • R.S

    R.S

    vanaf 41.550 € *
    Aanbevolen catalogusprijs BTWi
    Uitrustingen:

Nieuwe Renault MEGANE R.S. in detail

Wilt u het voertuig zien?

Vind de dichtstbijzijnde verdeler.

of
miniDealocMap
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten