Design om beter te presteren MEGANE R.S.

MEGANE R.S. voiture sportive

EXTERIEURDESIGN

Een echte sportieve race-look

MEGANE R.S. valt op dankzij het krachtige profiel, de sportieve stijl en de vele kenmerken uit de autoracewereld.

  • MEGANE R.S. et MEGANE R.S. Trophy extérieur
  • MEGANE R.S. extérieur profil jante
  • MEGANE R.S. extérieur arrière

PLUSPUNTEN

Dé sportieve auto

MEGANE R.S. bepaalt de echte benchmark in de wereld van sportauto‘s, zowel van binnen als van buiten.

MEGANE R.S.

Een bumper met een blade in F1-stijl, radiatorgrille met honingraatstructuur en de dubbele diamant van R.S.... en nog veel meer: MEGANE R.S. straalt echte mechanische kracht uit.

LED - MEGANE R.S.

MEGANE R.S. biedt uitmuntende verlichting. De vlagvormige koplampen met vierkantjespatroon zijn een knipoog naar de autoraces en zijn voorzien van R.S. Pure Vision-technologie. 

Renault MEGANE R.S.

Sportief dashboard met een aanpasbaar 10,2“ bestuurdersscherm en een EASY LINK-multimediascherm van 9,3“, een speciaal lederen R.S.-stuur met schakelflippers*, een extra korte versnellingspook, aluminium pedalen, exclusieve bekleding in Carbon Grey en nog veel meer. Plezier gaat nu hand in hand met prestaties!

 

* EDC-versnellingsbak.

INTERIEURDESIGN Een opvallend sportief interieur

Exclusieve R.S.-bekleding, hoogwaardige materialen, verfijnde afwerking en opvallende details die aansluiten op de Renault Sport-identiteit... laat je innerlijke coureur los in de sportieve cockpit van je MEGANE R.S.!

Renault MEGANE R.S. in detail

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten