KANGOO Z.E.

Het bedrijfsvoertuig anders bekeken

Renault KANGOO Z.E.

Kies voor comfort

Deze Renault KANGOO Maxi Z.E. met 5 zitplaatsen is meer dan een bedrijfsvoetuig. De achterbank van de ludospace Renault KANGOO Maxi Z.E. is voorzien van verstelbare hoofdsteunen en staat garant voor het comfort van uw passagiers.

Beleef de modulariteit

Moet u lange en omvangrijke voorwerpen vervoeren? Klap de achterbank in รฉรฉn enkele beweging neer tot op de vlakke vloer! De ultra-moduleerbare Renault KANGOO Maxi Z.E. met 5 zitplaatsen kan op 4 verschillende manieren worden geconfigureerd afhankelijk van het aantal personen dat en de omvang van de voorwerpen die u moet vervoeren.

Kies uw opties

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor steeds meer comfort. Denk maar aan de snelheidsregelaar en -begrenzer, de achteruitrijsensor, de opbergruimtes, de verbonden R-LINK navigatie, de USB- en Bluetooth-radioโ€ฆ keuze te over.Ontdek praktische oplossingen aangepast aan uw Renault KANGOO Z.E. ! We hebben specifieke services bedacht om uw dagelijkse trajecten beter te organiseren en te vergemakkelijken. Onze doelstelling: een optimaal gebruikscomfort van uw elektrische wagen garanderen.