Uw Renault KANGOO Z.E. opladen ? Eenvoudig!

Open het luik onder het logo op het radiatorrooster en sluit uw Renault KANGOO Z.E. aan. U vertrekt elke morgen met een volle tank!    


De Flexi Charger

Dankzij deze kabel kunt u uw Renault KANGOO Z.E. in 7 tot 10 uur opladen. U moet uw wagen gewoon aansluiten op een door een erkend technicus bij u thuis geïnstalleerd Green'upTM Access stopcontact.

Moet u vaak de baan op voor het werk? Beschikt u niet over een laadpunt bij u thuis? U kunt uw wagen occasioneel thuis opladen via een klassiek 220 V stopcontact. Na een laadbeurt van 3 uur beschikt u over een rijbereik van 25 km, na een laadbeurt van 10 tot 12 uur is uw batterij volledig opgeladen.


De Wallbox

Dankzij de Wallbox kunt u uw Renault ZOE, afhankelijk van het beschikbaar vermogen, in 6 tot 9 uur herladen. Bij de bestelling van uw Renault ZOE, wordt u doorverwezen naar een erkende Z.E. Ready** technicus, die bevoegd is om deze muurbox bij u thuis of in uw bedrijf te installeren.

Om nog sneller te kunnen herladen, kiest u voor de 7 kW Wallbox die een volledige herlading mogelijk maakt in ongeveer 4 uur. Geniet ook van onze service 'My Z.E. Interactive'. Zo kunt u de herlaadtijd programmeren in functie van de voordelige elektriciteitsprijs in de daluren. 


Sluit uw Renault KANGOO Z.E.  aan op een standaard laadpaal op de parking van uw winkelcentra, in een autolib-station, bij een Renault-verdeler...

Uw Renault KANGOO Z.E.  wordt volledig opgeladen in 6 tot 9 uur afhankelijk van het beschikbaar vermogen.


Onze herlaadoplossingen voor uw onderneming

*De gecertificeerde herlaadbox Z.E. Ready wordt bij u thuis geïnstalleerd door een erkend technicus (versie 1.2 of nieuwere versie met minimaal vermogen van 3 kW).

**Z.E. Ready is  een gedeponeerd merk van Renault. Het verwijst naar de geïnstalleerde materialen voor het opladen van elektrische voertuigen uit  het   Z.E.-gamma. Om het Z.E.-merk Ready  te mogen gebruiken, moeten de Renault-partners zich engageren om  een lijst van technische specificaties na te leven. Ze moeten ook een  Z.E. Ready kwalificatieproces  en comformiteitstest afleggen. De huidige versie  is Z.E. Ready 1.2. Voor meer informatie over de  normen, de lijst van  erkende partners en het kwalificatieproces, surf naar www.lcie.com.