motoren

motorenRenault Captur

E-TECH FULL HYBRID
E-TECH FULL HYBRID
In de stad rijd je 80% van de tijd elektrisch en bespaar je maar liefst 40% op brandstof**.
meer info
MILD HYBRID
MILD HYBRID
Voor een lager brandstofverbruik en dynamische acceleratie.
meer info
BENZINE
BENZINE
Nieuwe generatie TCe 90 (benzine): topprestaties en ultieme brandstofefficiëntie.
meer info

* afhankelijk van het laadniveau en de rijstijl/bron: Renault intern/2023.

** E-Tech full hybrid vergeleken met een mild hybrid automatisch aandrijfsysteem, volgens het WLTP City-protocol/bron: UTAC en IDIADA/september 2022.

E-Tech full hybrid

Met Renault ervaar je het allerbeste van hybride technologie. In de stad rijd je 80% van de tijd elektrisch. Daarmee bespaar je maar liefst 40% op de brandstofkosten en verlaag je tegelijk je CO2-uitstoot*. Maak je dagelijkse ritten comfortabel met de batterij die zichzelf oplaadt, zonder stekker.


** E-Tech full hybrid vergeleken met een mild hybrid automatisch aandrijfsysteem, volgens het WLTP City-protocol/bron: UTAC en IDIADA/2024. Certificering in behandeling.

motor

145 pk

E-Tech full hybrid

tot

80 %

elektrisch rijden in de stadafhankelijk van het laadniveau en de rijstijl/bron: Renault intern/2023.

tot

40 %

lager brandstofverbruikE-Tech full hybrid vergeleken met een mild hybrid automatisch aandrijfsysteem, volgens het WLTP City-protocol/bron: UTAC en IDIADA/2024. Certificering in behandeling.

tot

1000 km

rijbereikmet een volle tank benzine, volgens WLTP-gegevens

Prestaties - Renault Captur E-Tech full hybrid

E-Tech full hybrid-technologie

In combinatie met een benzinemotor springt de elektromotor bij wanneer nodig, afhankelijk van de rijomstandigheden. Bij de automaat met verschillende standen heeft volledig elektrisch rijden altijd prioriteit.

Remmen met energieterugwinning - Renault Captur E-Tech full hybrid

remmen met energieterugwinning

Geniet van een dynamische rijervaring met directe acceleratie en elektrisch starten. Door regeneratief remmen wordt de batterij automatisch opgeladen tijdens het vertragen en remmen.

Brandstofverbruik - Renault Captur E-Tech full hybrid

brandstofverbruik

In de stad rijd je 80% van de tijd elektrisch*. Daarmee bespaar je maar liefst 40% op de brandstofkosten**, met een verbruik van 4,6 liter/100 km en een CO2-uitstoot van 106 g***.

* afhankelijk van het laadniveau en de rijstijl/bron: Renault intern/2023.

** E-Tech full hybrid vergeleken met een mild hybrid automatisch aandrijfsysteem, volgens het WLTP City-protocol/bron: UTAC en IDIADA/2024. Certificering in behandeling.

Captur-certificering fase 2, alle versies/2024.

Crit’air - Renault Captur E-Tech full hybrid

energielabel crit’air

Aan Captur E-Tech full hybrid is Crit'air label 1 toegekend. Hiermee mag je ook rijden tijdens perioden met verhoogde luchtverontreiniging, onderworpen aan strikte beperkingen.

mild hybrid

 Mild Hybrid - Renault Captur E-Tech full hybrid

mild hybrid motor

Ontdek de mild hybrid-technologie: dit E-Tech hybrid instapmodel biedt een soepele, dynamische rijervaring en verlaagt tegelijkertijd het brandstofverbruik.

benzine

Benzine - Renault Captur E-Tech full hybrid

benzinemotor

De TCe 90 van de nieuwe Renault Captur is betrouwbaar en efficiënt. De motor koppelt rijplezier zowel in de stad als op de snelweg aan een gecontroleerd verbruik