veiligheidsfuncties

meer dan 28 veiligheidsfunctiesRenault Captur

inclusief

geavanceerde rijhulpsystemen

Meer dan 28 geavanceerde rijhulpsystemen in nieuwe Renault Captur ondersteunen je tijdens je ritten. Deze slimme technologieën zorgen voor jouw veiligheid en comfort, maar helpen je bijvoorbeeld ook om je auto te parkeren.

parkeren

rijden

veiligheid

passieve veiligheid

In het speciale onderzoekslaboratorium en door middel van het Human First-programma ontwikkelt Renault voortdurend nieuwe en innovatieve veiligheidsfuncties. Deze passieve veiligheidsinnovaties hebben bijgedragen aan vijf keer minder verkeersdoden. Een Captur biedt een hoog beschermingsniveau.

Veiligheidsscore & -coach - Renault Captur E-Tech full hybrid

veiligheidsscore & -coach

De veiligheidsscore analyseert voor elke rit je rijgewoonten: snelheid, traject en remafstanden. Op basis van deze gegevens geeft het systeem je een score van 0 tot 100. Ook krijg je persoonlijke tips om je rijstijl nóg veiliger te maken.

meer informatie over de veiligheidsscore
Noodrembekrachtiging - Renault Captur E-Tech full hybrid

noodrembekrachtiging na ongevallen

Na een botsing laat het systeem de Captur automatisch remmen om de controle te behouden en een aanrijding tussen meerdere voertuigen te voorkomen. Door de auto te stoppen of af te remmen, helpt het een mogelijke secundaire botsing te voorkomen of de ernst van een eventuele aanrijding te verminderen.