technologie en connectiviteitRenault Captur

connected rijbeleving - Renault Captur E-Tech full hybrid

connected rijbeleving

Via het 10,4" centrale touchscreen van Captur heb je toegang tot het openR Link-multimediasysteem met ingebouwde Google-services*. Maak je rijbeleving nog beter met de volledige reeks connected services: navigatie, spraakassistent en meer dan 50 apps die beschikbaar zijn via Google Play.


*afhankelijk van het land. My Renault connected services, Google Maps en Google Assistant zijn gedurende 5 jaar gratis vanaf de datum waarop je auto is geleverd.

ingebouwde Google-services

voorgeïnstalleerde apps

je favoriete apps in je auto

Meer dan 50 apps, geoptimaliseerd voor openR link, zijn beschikbaar via Google Play*. Geniet van het allerbeste op het gebied van navigatie, sportupdates, entertainment of muziek. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om nieuwe apps te ontdekken.

Waze - Renault Captur E-Tech full hybrid
Waze
Karakal - Renault Captur E-Tech full hybrid
Karakal
Easypark - Renault Captur E-Tech full hybrid
Easypark
Amazon Music - Renault Captur E-Tech full hybrid
Amazon Music
Radioplayer - Renault Captur E-Tech full hybrid
Radioplayer
Sybel - Renault Captur E-Tech full hybrid
Sybel
Vivaldi - Renault Captur E-Tech full hybrid
Vivaldi-browser
SongPop voor Renault - Renault Captur E-Tech full hybrid
SongPop voor Renault

*afhankelijk van het land. Je hebt toegang tot een mobiel data-abonnement nodig om de via Google Play gedownloade apps te kunnen gebruiken. Hiervoor hoef je alleen maar je telefoon te verbinden met je auto. Je kunt ook een apart abonnement nemen bij onze partner Orange, waarbij de eerste 3 GB gratis zijn (geldig gedurende 6 maanden, pay-as-you-go) (beschikbaarheid afhankelijk van het land). Google, Google Maps, Google News, Waze en andere merken zijn handelsmerken van Google LLC.

Renault connected services

Met Renault connected services ben je 24/7 verbonden met je Captur. Updates op afstand via FOTA-technologie (firmware over the air) en beheer op afstand via de My Renault-app maken je dagelijkse leven weer een stukje gemakkelijker.

FOTA - Renault Captur E-Tech full hybrid

Updates en nieuwe versies

Ontvang systeemupdates van openR link en profiteer van de nieuwste softwareversies, applicaties en services. Dit is met inbegrip van updates en bugfixes. Allemaal zonder dat je de Playstore hoeft te openen.

My Renault - Renault Captur E-Tech full hybrid

My Renault

Met de My Renault-app blijf je verbonden met je Captur: blijf op de hoogte van onderhoudsbeurten en ontvang herinneringen, communiceer direct met experts, ontdek functies via tutorials en handleidingen, vind je Renault Captur en nog veel meer.

ontdek My Renault