Compacte stedelijke Renault CAPTUR SUV

Motoren
RENAULT CAPTUR

Ontdek de beschikbare motoren per versie

LIMITED#3
LIMITED#3
INTENS
INTENS
R.S. LINE
R.S. LINE

Hybrid Energy (1)

E-TECH Plug-in Hybridvanaf
32.075 € *
C
vanaf
33.975 € *
C
vanaf
36.025 € *
C
TCe 90vanaf
21.975 € *
C
vanaf
23.975 € *
C
TCe 140vanaf
25.525 € *
C
vanaf
27.625 € *
C
TCe 140 EDCvanaf
25.075 € *
C
vanaf
27.075 € *
C
vanaf
29.175 € *
C

* aanbevolen catalogusprijs BTWi

Gedetailleerde specificaties

Meer informatie over de motoren

  • Renault CAPTUR - E-TECH Plug-in Hybrid

E-Tech

Captur E-Tech plug-in hybride is de eerste hybride herlaadbare SUV, toegankelijk voor iedereen. Hij biedt het beste van onze expertise aangaande elektrische en hybride motorisatie, voor elektrisch rijden in de stad tot 65 km en optimaal rijplezier.  Elektrisch rijden voor dagelijks gebruik, hybride voor langere trajecten.  Polyvalente Captur E-Tech plug-in hybride biedt optimaal rijplezier in alle omstandigheden.

 

* Cyclus WLTP

ontdek Captur E-Tech plug-in hybride
voor je Captur heb je de keuze uit een gloednieuw aanbod zuinige en krachtige benzinemotoren met lage onderhoudskosten

TCe 100 : veelzijdig

Deze turbomotor met 3 cilinders van de nieuwe generatie heeft een vermogen van 100 pk en komt met een handmatige versnellingsbak. Zo geniet je van een optimaal rijgemak in deze veelzijdige SUV. Bovendien staat deze motor garant voor een lager verbruik.

TCe 130 GPF : zuinig en dynamisch

Deze turbomotor met 4 cilinders en directe inspuiting wordt gekoppeld aan een handmatige versnellingsbak met 6 versnellingen of een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling, 7 versnellingen en schakellepels aan het stuur. Hij biedt een maximale veelzijdigheid en dynamisch rijgedrag, terwijl hij toch zuinig in gebruik is.

TCe 155 GPF: krachtige turbomotor

Onze krachtige turboversie met 155 pk en 270 Nm met 4 cilinders en directe injectie. Voor de liefhebbers dus. Bij de automatische zevenversnellingsbak met dubbele koppeling kun je de schakelflippers aan het stuur gebruiken om handmatig te schakelen. Via Multi-SENSE kan je de sportmodus inschakelen voor nog sportievere prestaties. Zo geniet je maximaal van elke rit!

ontdek onze Blue dCi-motoren van de nieuwe generatie die gebruiksgemak en lage uitstootcijfers combineren

Blue dCi 95

Ben je vaak lang onderweg? Deze motor met een vermogen van 95 pk en de handmatige versnellingsbak met 6 versnellingen zorgen voor een zuinig verbruik. 

Blue dCi 115

Deze dieselmotor combineert gebruiksgemak met een optimale zuinigheid dankzij zijn koppel van 260 Nm. Hij is beschikbaar met een handmatige versnellingsbak met 6 versnellingen en een automatische versnellingsbak met 7 versnellingen en een dubbele koppeling, met schakellepels aan het stuur.

CAPTUR in detail

Zin om CAPTUR te rijden?

Deze andere modellen kunnen je ook interesseren

CLIO
CLIO
vanaf 17.450 € *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi
MEGANE
MEGANE
vanaf 24.525 € *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi
KADJAR
KADJAR
vanaf 29.575 € *
* aanbevolen catalogusprijs BTWi

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten