Motoren Nieuwe Renault CAPTUR

Compacte stedelijke Renault CAPTUR SUV

Ontdek de beschikbare motoren per versie

LIFELIFEZENZENINTENSINTENSE-TECH FIRSTE-TECH FIRSTINITIALE PARISINITIALE PARIS

Benzine (2)

TCe 90 GPFvanaf
18.675 € *
vanaf
20.875 € *
vanaf
23.075 € *
TCe 140 EDC GPFvanaf
24.075 € *
vanaf
26.275 € *
vanaf
29.275 € *
E-TECH Plug-in Hybridvanaf
32.575 € *
vanaf
33.150 € *
vanaf
35.575 € *

Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Gedetailleerde specificaties

prestaties - verbruik :

prestaties - verbruik :

Meer informatie over de motoren

Renault CAPTUR - E-TECH Plug-in Hybrid

E-TECH

Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid is de eerste hybride herlaadbare SUV, toegankelijk voor iedereen. Hij biedt het beste van onze expertise aangaande elektrische en hybride motorisatie, voor elektrisch rijden in de stad tot 65 km en optimaal rijplezier.  Elektrisch rijden voor dagelijks gebruik, hybride voor langere trajecten.  Polyvalente Nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid biedt optimaal rijplezier in alle omstandigheden.

 

* Cyclus WLTP

Ontdek Nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid
Voor je Nieuwe CAPTUR heb je de keuze uit een gloednieuw aanbod zuinige en krachtige benzinemotoren met lage onderhoudskosten.

TCe 100 : veelzijdig

Deze turbomotor met 3 cilinders van de nieuwe generatie heeft een vermogen van 100 pk en komt met een handmatige versnellingsbak. Zo geniet je van een optimaal rijgemak in deze veelzijdige SUV. Bovendien staat deze motor garant voor een lager verbruik.

TCe 130 GPF : zuinig en dynamisch

Deze turbomotor met 4 cilinders en directe inspuiting wordt gekoppeld aan een handmatige versnellingsbak met 6 versnellingen of een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling, 7 versnellingen en schakellepels aan het stuur. Hij biedt een maximale veelzijdigheid en dynamisch rijgedrag, terwijl hij toch zuinig in gebruik is.

TCe 155 GPF: krachtige turbomotor

Onze krachtige turboversie met 155 pk en 270 Nm met 4 cilinders en directe injectie. Voor de liefhebbers dus. Bij de automatische zevenversnellingsbak met dubbele koppeling kun je de schakelflippers aan het stuur gebruiken om handmatig te schakelen. Via Multi-SENSE kan je de sportmodus inschakelen voor nog sportievere prestaties. Zo geniet je maximaal van elke rit!

Ontdek onze Blue dCi-motoren van de nieuwe generatie die gebruiksgemak en lage uitstootcijfers combineren.

Blue dCi 95

Ben je vaak lang onderweg? Deze motor met een vermogen van 95 pk en de handmatige versnellingsbak met 6 versnellingen zorgen voor een zuinig verbruik. 

Blue dCi 115

Deze dieselmotor combineert gebruiksgemak met een optimale zuinigheid dankzij zijn koppel van 260 Nm. Hij is beschikbaar met een handmatige versnellingsbak met 6 versnellingen en een automatische versnellingsbak met 7 versnellingen en een dubbele koppeling, met schakellepels aan het stuur.

Nieuwe Renault CAPTUR in detail

Zin om Nieuwe Renault CAPTUR te rijden?

Deze andere modellen kunnen je ook interesseren

CLIO

CLIOvanaf 15.575 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Nieuwe MEGANE

Nieuwe MEGANEvanaf 21.475 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

KADJAR

KADJARvanaf 25.525 € *Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken. | Cookies beheren|Meer weten