technologie en geconnecteerde diensten RENAULT GRAND KANGOO

Dankzij het easylink-multimediasysteem, het touchscreen van 9,3" en de draadloze smartphonereplicatie die compatibel is met Android Auto™ en Apple CarPlay™, wordt je leven aan boord nog gemakkelijker. 

easylink-multimediasysteem

Geniet van intuïtieve connectiviteit aan boord van je Renault Grand Kangoo.

verbonden navigatie - geconnecteerde diensten - Renault Grand Kangoo

verbonden navigatie

De TOMTOM-navigatie stelt in real time geschikte trajecten voor met informatie over het verkeer, het weer, gevarenzones en toont je ook flitscamera's en brandstofprijzen in de buurt. Je landkaarten worden automatisch bijgewerkt. De Europese kaarten kan je op elk moment updaten via een USB-sleutel.

draadloze replicatie - geconnecteerde diensten - Renault Grand Kangoo

draadloze replicatie

Met deze functie kan je je smartphone "repliceren" om bepaalde apps en functies op het multimediascherm weer te geven via Android Auto™ of Apple CarPlay™.

intuïtieve navigatie - geconnecteerde diensten - Renault Grand Kangoo

intuïtieve navigatie

Voer enkele woorden in op het touchscreen, of zeg ze hardop, en vind meteen je bestemming dankzij Google* online search. 

 

*Google, Google Play, Android Auto, Google Maps en andere merken zijn gedeponeerde handelsmerken van Google LLC.

diensten voor elektrisch rijden

Renault helpt je op weg dankzij gepersonaliseerde diensten. Van financiering tot onderhoud en opladen, elektrisch rijden was nog nooit zo eenvoudig.

route plannen - geconnecteerde diensten - Renault Grand Kangoo

route plannen

Met de elektrische routeplanner en het resterende rijbereik kan je de reisroute aanpassen en berekenen rekening houdend met je verbruik en andere factoren die een impact hebben (lading, aantal inzittenden, bagage ...). Met de functie 'lokalisatie en beschikbaarheid van laadpalen' zoek je de beste oplaadpunten op je traject. 

rijbereik - geconnecteerde diensten - Renault Grand Kangoo

het rijbereik weergeven

Raadpleeg je resterende rijbereik en het laadniveau van je batterij in real time. Vertrek meteen of plan je rit wanneer het je past.

plannen van laadbeurten - geconnecteerde diensten - Renault Grand Kangoo

laadbeurt plannen

Plan en volg je laadbeurten op met My Renault. Plan je laadbeurt op een bepaald tijdstip zodat je van de meest voordelige tarieven kan genieten. Controleer op afstand of je wagen aan het laden is of dat hij klaar is.

binnenruimte - geconnecteerde diensten - Renault Grand Kangoo

binnenruimte voorconditioneren

Terwijl je voertuig oplaadt, verwarm je de binnenruimte alvast in de winter of start je de airconditioning in de zomer. Deze laatste kan je instellen via easylink of vanop afstand met de My Renault-app.

diensten op afstand met My Renault

Ontdek onze geconnecteerde diensten en kies voor nog meer gemak. Dag na dag.

geolokalisatie - geconnecteerde diensten - Renault Grand Kangoo

vind de gps-locatie van je auto

De gps-locatie vinden? Dat gaat heel gemakkelijk via de My Renault-app. Bij elke stop wordt de gps-locatie automatisch gesynchroniseerd en getoond op de applicatie.

ritten plannen - geconnecteerde diensten - Renault Grand Kangoo

organiseer en optimaliseer je elektrische ritten

Met de elektrische routeplanner en het resterende rijbereik kan je de reisroute aanpassen en berekenen rekening houdend met je verbruik.

navigatie - geconnecteerde diensten - Renault Grand Kangoo

deur-tot-deurnavigatie

Bereid je reis voor en zoek op voorhand je laadpunten met je smartphone. Stuur de route via je telefoon naar je voertuig.