Accessoires Nieuwe Renault MEGANE

MEGANE berline accessoires
Accessoires MEGANE

Bekijk alle accessoires voor jouw MEGANE

Hoe personaliseer jij jouw MEGANE? Bekijk de uitgebreide accessoirebrochure en kleed jouw MEGANE nog completer, comfortabeler en praktischer.

Ga naar de catalogus met accessoires

Buitenkant

Geef je wagen een nieuwe dimensie

Personaliseer je Nieuwe MEGANE naar wens.

Trekhaak en fietsendrager op trekhaak - MEGANE

Trekhaak en kantelbare fietsendrager

De inklapbare of vaste Renault trekhaken zijn eenvoudig te monteren zonder gereedschap en vervoeren veilig alles wat je graag meeneemt. Monteer er een kantelbare fietsendrager op en je bent klaar voor een ontspannende activiteit in de buitenlucht, terwijl je toch nog gemakkelijk bij de koffer kan.

Dakstaven en dakkoffer - MEGANE

Dakstaven en dakkoffer

Meer plaats nodig? Bevestig dan gewoon een extra koffer op het dak van je Nieuwe MEGANE. Praktisch, mooi en robuust... vergroot het laadvolume van je wagen met deze dakkoffer. Een absolute must als je op reis gaat en niet wilt inboeten aan comfort!

Alarmen - MEGANE

Alarmen

Onze betrouwbare en onzichtbare alarmsystemen met perimetrische en volumetrische inbraakdetectie beschermen je Nieuwe MEGANE tegen diefstal. 

INTERIEUR

Zin om je Nieuwe MEGANE te personaliseren?

Kofferbak en -bescherming - MEGANE

EasyFlex kofferbak en -bescherming

De omkeerbare kofferbak in textiel/rubber en de moduleerbare EasyFlex-kofferbescherming kan je gemakkelijk plaatsen en reinigen. Ideaal om al je vuile spullen te vervoeren. De kofferbeschermers van Renaultzijn handig, veelzijdig in gebruik en bijzonder geschikt voor zowel alledaags gebruik als voor je vrijetijdsbesteding.

Inductielader - MEGANE

Inductielader

Laad je smartphone op door hem simpelweg op de houder in de middenconsole te plaatsen.

Vloertapijt - MEGANE

Sportpedaal en vloertapijt

Met het sportpedaal oogt je Nieuwe Mégane nog sportiever terwijl de vloertapijten op maat je een handje helpen om hem schoon te houden. Ze zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook gemakkelijk vast te maken op twee veiligheidsclips.

Multifunctioneel systeem op hoofdsteun - MEGANE

Multifunctioneel systeem op hoofdsteun

Onze multifunctionele systemen op hoofdsteun passen aan op basis van je behoeften: hang je kleding kreukvrij aan de kledinghanger, geniet van een snack aan het afneembare picknicktafeltje of vrolijk lange ritten op dankzij de handige tablethouders.

Zin om nieuwe Renault MEGANE te rijden?

Misschien heb je ook interesse in deze modellen…

CLIO
CLIO
vanaf 15.675 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Nieuwe MEGANE Grandtour
Nieuwe MEGANE Grandtour
vanaf 22.575 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi
Nieuwe TALISMAN
Nieuwe TALISMAN
vanaf 33.075 € *
Aanbevolen catalogusprijs BTWi

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

Meer weten