NIEUWE RENAULT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

ELECTRIC ONLY, DRIVERS ONLY

 

220pk

of 160 kW

 

7,4 sec

0-100 km/u

Tot

470km

actieradius (WLTP)

Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne batterij en een compacte elektrische motor van 220 pk. Dankzij een geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis en een laag zwaartepunt is de auto uiterst flexibel en is er meer ruimte in de auto.

De nieuwe Renault Megane E-Tech 100% elektrisch - interieur, dashboard, multimediascherm
  • Spraakassistent

   Zeg "Hey Google..." om een reisje te plannen, een tankstation te vinden, van rijmodus te wisselen of de temperatuur te verhogen. De spraakassistent is ingebouwd in de nieuwe openR met Google en staat altijd voor jou klaar.

  • Neem je apps mee op reis

   Je Google-account staat voor je klaar in de auto. Bekijk je berichten, muziek en favoriete apps. Google Maps wordt automatisch voortdurend bijgewerkt om jouw rit gemakkelijker te maken.

  • Volledig ondergedompeld

   Een van de grootste digitale omgevingen in de auto, met een oppervlakte van 774 cm2 verdeeld over twee 12" schermen. Beleef een immersieve ervaring met het openR link-multimediasysteem met Google ingebouwd en de nieuwe generatie openR-dashboard met geoptimaliseerde kleuren.

  • Onbeperkte personalisatie

   Met openR link met Google ingebouwd worden jouw stoelvoorkeuren, interieurstijl en rij-instellingen opgeslagen. Jouw slimme auto herkent jou en past zich aan jouw voorkeuren aan.

  • Intuïtieve navigatie

   Wegversperringen, nieuwe eenrichtingsstraten, tijdelijke omleidingen, bijgewerkte verkeersinformatie: je komt nooit meer voor verrassingen te staan. Het GPS-systeem wordt in realtime bijgewerkt met Google Maps en zorgt ervoor dat jij de juiste weg neemt, zelfs als de netwerkverbinding wegvalt

ONBEPERKT DESIGN

De auto krijgt een bijzondere uitstraling dankzij de voorkant in de stijl van een SUV en de compacte carrosserie van een sedan. Full LED-verlichting aan de voorkant, iriserende 3D-strook aan de achterkant, 20" wielen, goudchromen accenten en een zwart dak zorgen voor een geheel origineel design.

De nieuwe Renault Megane E-Tech 100% elektrisch - voorkant
voorkant
De nieuwe Renault Megane E-Tech 100% elektrisch - compacte carrosserie
compacte carrosserie
De nieuwe Renault Megane E-Tech 100% elektrisch - instapverlichting
instapverlichting
De nieuwe Renault Megane E-Tech 100% elektrisch - 20" lichtmetalen wiel
20" lichtmetalen wiel
De nieuwe Renault Megane E-Tech 100% elektrisch - nieuwe volledige voorverlichting
nieuwe volledige voorverlichting
De nieuwe Renault Megane E-Tech 100% elektrisch - nieuwe volledige achterverlichting
nieuwe volledige achterverlichting
De nieuwe Renault Megane E-Tech 100% elektrisch - nieuw Renault-logo
nieuw Renault-logo
De nieuwe Renault Megane E-Tech 100% elektrisch - nieuwe badge
nieuwe badge
De nieuwe Renault Megane E-Tech 100% elektrisch - interieur

ergonomisch en ruim

Het exclusieve platform van de Megane E-Tech 100% elektrisch heeft een volledig vlakke vloer. Er is extra ruimte dankzij de verbrede structuur en nieuw openR-dashboard: 209 mm beenruimte achterin, 33 l laadruimte.

Audiodesign van Harman Kardon

Gebruik al je zintuigen om van deze intense rit te genieten, met hifi-audiokwaliteit van het nieuwe Harman Kardon-audiosysteem, technologie voor een ruimtelijke audiobeleving en een reeks omgevingsgeluiden (natuurlijk, live, club of lounge).

Modulair design en opbergruimte

Inductielader voorin, USB-C-poort achterin, opbergvakken in het midden, 33 l opbergruimte in het midden en aan de zijkanten en 210 l inhoud bagageruimte. Megane E-Tech 100% elektrisch, voor een perfecte rit.

MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC PERSONALISEREN

Ga voor elektrisch met Renault

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten