ONTDEK ONS GAMMA STADSWAGENS IN 2024

Onze stadsauto's zullen je in staat stellen om uw dagelijkse reizen op de beste manier te maken. De stadsauto is perfect om door de stad te manoeuvreren, dit alles tegen betaalbare prijzen.

Stadswagens

Stadsauto's van Renault voor geweldige ervaringen

Een stadsauto is een compact voertuig dat is ontworpen voor het rijden in stedelijke gebieden. De kleine omvang en wendbaarheid vergemakkelijken het parkeren en de navigatie in smalle straten. Stadsauto's, zoals die aangeboden worden door Renault, bevatten geavanceerde technologieën zoals connectiviteit en rijhulpsystemen, die de veiligheid en bruikbaarheid in de stad verbeteren. Bovendien innoveert Renault ook met elektrische en hybride aandrijfopties, wat bijdraagt aan schonere en duurzamere stedelijke mobiliteit.

Stadswagens

Onze stadswagens gamma

Twingo

Twingo E-Tech 100% electric

de koningin van de stad

Twingo E-Tech 100% electric belichaamt de toekomst van stedelijke mobiliteit. Aangeboden door Renault, biedt deze auto een wendbare en stille rit, perfect voor steden. Met zijn geavanceerde technologie biedt hij een autonomie die geschikt is voor dagelijkse ritten. Twingo E-Tech 100% electric draagt zo bij aan het verminderen van emissies en het creëren van een schonere en duurzamere stedelijke omgeving.

een offerte aanvragen
Zoe

Zoe E-Tech 100% electric

de stadsauto die jouw dagelijks leven elektrificeert

Zoe E-Tech 100% electric van Renault, een symbool van stedelijke innovatie, herdefinieert stedelijke mobiliteit. Zijn elegante ontwerp gaat perfect samen met geavanceerde technologie en biedt een eersteklas elektrische ervaring. Met een optimale autonomie voor stadsritten combineert de Zoe E-Tech 100% electric duurzaamheid en dynamiek, en vormt zo de toekomst van milieuvriendelijk rijden in stedelijke gebieden.

een offerte aanvragen
Alt Image C29

Clio E-Tech full hybrid

de iconische stadsauto

De gloednieuwe Clio E-Tech full hybrid, ontwikkeld door Renault, herdefinieert efficiëntie in stedelijke omgevingen. Zijn moderne ontwerp herbergt geavanceerde technologie en biedt een ongeëvenaarde hybride rijervaring. Perfect geschikt voor stadsgebruik combineert hij stijl en duurzaamheid en biedt tegelijkertijd vlotte prestaties. Clio E-Tech full hybrid belichaamt zo de toekomst van verantwoorde stedelijke mobiliteit.

een offerte aanvragen

Stadswagens

Waarom kiezen voor een stadswagen van Renault?

modern, elegant en betrouwbaar

modern, elegant en betrouwbaar

De stadsauto's van Renault combineren op uitstekende wijze moderniteit, elegantie en betrouwbaarheid. Hun eigentijdse ontwerp weerspiegelt een dynamische stedelijke esthetiek. Dankzij jarenlange expertise garandeert Renault bewezen betrouwbaarheid, wat zorgt voor een zelfverzekerde rijervaring. Deze voertuigen belichamen zo de harmonieuze samensmelting van stijl, innovatie en veiligheid, en voldoen aan de moderne eisen van stadsleven.

geavanceerde technologie

geavanceerde technologie

De stadsauto's van Renault onderscheiden zich door hun innovatieve technologieën. Aangedreven door de voortdurende betrokkenheid van Renault bij moderniteit, integreren ze geavanceerde functies om het stadsleven te vereenvoudigen. Van geavanceerde connectiviteit tot rijhulpsystemen, deze innovaties bieden een slimmere, veiligere en handigere stedelijke rijervaring, waarmee Renault voorop loopt in moderne stedelijke mobiliteit.

onvergelijkbaar comfort

onvergelijkbaar comfort

De stadsauto's van Renault onderscheiden zich door ongeëvenaard comfort. Elk detail is ontworpen voor een optimale stedelijke rijervaring. Van hoogwaardige materialen tot ergonomische indelingen, alles is bedacht om een gastvrije en praktische interieurruimte te bieden. Met een perfecte balans tussen gemak en esthetiek bieden de Renault stadsauto's buitengewoon comfort, waardoor elke rit in de stad uiterst plezierig wordt.

Vertrouw op de expertise van Renault

Het vertrouwen op de expertise van Renault is een verstandige keuze. Met een rijke geschiedenis in autotechnologie belichaamt Renault kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Jarenlange ervaring heeft geleid tot betrouwbare, veilige en vooruitstrevende voertuigen. Door te kiezen voor Renault profiteert u van de zekerheid van wereldwijd erkende expertise, wat resulteert in zelfverzekerd rijden en mobiliteitsoplossingen die aansluiten bij hedendaagse uitdagingen.

FAQ

E-TECH Renault

elektrisch

ontdek onze 100% elektrische motorisaties

ontdek onze elektrische gamma
E-TECH Renault

hybride

ontdek onze hybride motorisaties

ontdek onze hybride gamma
La gamme véhicules particuliers Renault

SUV

ontdek onze SUV

ontdek onze SUV gamma