E-TECH-SERVICES

E-Tech 100% electric - services - Renault

services voor elektrisch rijden

Om dag in dag uit soepeler elektrisch te rijden, ondersteunt Renault je met services op maat voor jou. Van de financiering en opladen tot onderhoud: elektrisch rijden is een fluitje van een cent.

mobility made simple

Mobilize Charge Pass - Renault

Mobilize Charge Pass

Met deze laadpas heb je toegang tot de 77.000 laadpunten in heel Europa. Je kunt controleren of de laadpunten te koppelen zijn met je auto, indien nodig snelladen selecteren en gemakkelijk betalen. En dit allemaal via een uitgebreid Europees oplaadnetwerk, met exclusieve tarieven door onze samenwerking met Ionity.

Switch Car - Renault

Switch Car

De service van Renault waarmee je een auto kunt reserveren die beter geschikt is voor lange ritten dan je eigen auto. Uiterst eenvoudig te boeken, met een vaste prijs en een onbeperkt aantal kilometers hoef je de auto maar 72 uur voor vertrek vast te leggen.

altijd een laadpunt in de buurt

Mobilize Power Solutions - Renault

Mobilize Power Solutions

Kant-en-klare service: een expert komt bij je thuis om de laadoplossing te installeren, uiteraard nog voordat je auto wordt afgeleverd. Een vaste prijs inclusief apparatuur en installatie, voor een even gemakkelijke als zorgeloze overstap naar elektrisch rijden.

Mobilize Smart Charge - Renault

Mobilize Smart Charge

Met deze app kun je buiten piektijden beginnen met het opladen van je elektrische auto. Zo bespaar je geld door goedkopere elektriciteit te gebruiken. En om nóg meer te besparen, kun je slim opladen en via onze partner Sowee bonussen verzamelen voor elke verbruikte kWh.

Mobilize Power Solutions - zakelijke klanten - Renault

Mobilize Power Solutions voor zakelijke klanten

Mobilize Power Solutions ondersteunt je bij de overstap naar e-mobiliteit. Maak het opladen van al je auto's gemakkelijk: of het nu op je eigen terreinen is, bij je werknemers thuis of onderweg. Meer dan 40 experts beheren ongeveer 20.000 laadpunten en garanderen toegang tot meer dan 200.000 openbare laadstations.

meer informatie over Mobilize Power Solutions voor zakelijke klanten

ontdek ook