mobilize share

100% digitaal - Dé mobiliteitsoplossing van het Renault-netwerk

snel en eenvoudig

Ontdek autodelen met Mobilize Share

De 3 stappen in detail

voordelen

100% digitaal, reserveer je voertuig 24/7
Je zit nergens aan vast
Inclusief onderhoud, verzekering en brandstof*
Verklein je ecologische voetafdruk
Meer dan 200 self-servicevoertuigen beschikbaar in België

* aanbod afhankelijk van lokale voorwaarden

Overtuigd? Ga dan naar het autodelenplatform

Een nieuw soort mobiliteit voor jou

Mobilize Share

eenvoud

Auto nodig? Reserveer met je smartphone!

Download de gratis Mobilize Share-app en reserveer de auto van jouw keuze. Reserveer een voertuig via je smartphone wanneer je maar wil (24/7). De deelwagen is de jouwe voor zolang je dit wenst en dit met een duurtijd vanaf 1 uur tot enkele dagen. Bekijk de beschikbare wagens voor het gekozen tijdstip en kies de locatie en het model dat aan jouw behoeften en verwachtingen voldoet.

Mobilize Share

nabijheid

onze deelwagens staan altijd voor je klaar

Selecteer waar je wil vertrekken en reserveer een deelwagen in jouw buurt. De wagen staat op het gevraagde moment klaar om te vertrekken en de sleutel wacht op je in het handschoenenkastje. Met je smartphone open je via een stappenplan de wagen, waarbij je na enkele veiligheidsfoto’s en eventueel het ontkoppelen van de laadkabel klaar bent om te vertrekken. Aan het einde van je reservatie, breng je de wagen terug naar de ophaallocatie en sluit je de reservatie opnieuw via een stappenplan op je smartphone af.

Mobilize Share

servicekwaliteit

De expertise van Renault!

Onderhoud, netheid en kwaliteit zijn belangrijk in het aanbod van het Renault-netwerk. Mobilize Share, onze service voor autodelen garandeert een optimale rijervaring waarbij comfort en veiligheid hoog in het vaandel staan. Voel je thuis achter het stuur!

Ga nog verder