image

Ontdek ons gamma elektrische auto's

Wil je in een elektrische auto rijden? Ontdek dan het gamma Renault elektrische wagens, met Twizy, Zoe, Kangoo Electric en Master Electric.

Waarom 100% elektrisch rijden?
Opladen bij openbare en huishoudelijke laadpunten
Opladen bij openbare en huishoudelijke laadpunten
Geoptimaliseerde rijbereik
Geoptimaliseerde rijbereik
Laadkosten lager dan brandstofkosten
Laadkosten lager dan brandstofkosten
Rijcomfort
Rijcomfort
Alt Image C29

Megane E-Tech electric

nieuwe generatie elektrisch rijden

Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne batterij en een compacte elektrische motor van 220 pk. Dankzij een geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis en een laag zwaartepunt is de auto uiterst flexibel en is er meer ruimte in de auto.

ontdek Megane E-Tech electric
Renault ZOE elektrische wagen

Zoe E-Tech electric

Het leven wordt eenvoudiger dankzij Zoe. Hij werd ook mooier, zachter en stiller. Zoe E-Tech electric is een waar genot om mee te rijden en met zijn eenvoudig op te laden batterij brengt hij u overal waar u wil zijn. De batterij van 52kWh van Zoe biedt je de mogelijkheid om tot 395km (WLTP*) af te leggen.

* WLTP-rijbereik (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, genormaliseerde cyclus: 57% binnenstad, 25% stadsrand, 18% autosnelweg) voor de versie Zoe Life met velgen van 15".

ontdek Zoe E-Tech electricontdek onze aanbiedingen
Renault TWINGO Electric elektrische wagen

Twingo E-Tech electric

nu elektrisch, is Twingo E-Tech meer dan ooit de koningin van de stadsauto's!

Dankzij zijn opvallende look, dynamische lijnen, vernieuwde voorkant en speciale bumper met LED-koplampen blijft Twingo E-tech electric trouw aan de prettige persoonlijkheid waarmee de auto naam heeft gemaakt. Ben je er klaar voor om je dagelijkse leven plezieriger te maken?

ontdek Twingo E-Tech electricontdek onze aanbiedingen
Renault MASTER E-tech electric

Master E-Tech electric

Het elektrische bedrijfsvoertuig, om uw business in stedelijk gebied verder te ontwikkelen. Master E-Tech electric past zich perfect aan uw behoeften aan: de 4 gesloten versies bieden u 8 tot 13 m3 laadvolume en tot 1.100 kg laadvermogen, de 2 versies met open laadbak bieden maximale flexibiliteit.

ontdek Master E-Tech electricontdek onze aanbiedingen

heeft u specifieke behoeften

De Electric oplossingen zijn tot uw beschikking

ZOE Charge

laad uw Renault Electric op in alle eenvoud!

De batterij van uw elektrische wagen herladen, is net als het tanken van brandstof. Het enige verschil? U kunt het makkelijk van thuis uit doen. Elke morgen vertrekt u met een volle tank!

ontdek onze oplossingen voor heropladen
ZOE Innovatie

beleef de innovatie & blijf verbonden

Maak jouw leven eenvoudiger! Onderhoud, assistentie, verzekering... Geniet van onze oplossingen die zijn aangepast aan jouw Renault E-Tech electric.

ontdek onze specifieke services voor de elektrische wagens
Hybride E-TECH

E-Tech : de hybride die zich aanpast aan ieders behoeften

Dankzij onze elektrische expertise kunnen we een aanbod hybride motoren aanbieden die je voor onze verschillende modellen kan kiezen.

meer weten