image

Ontdek ons gamma elektrische auto's

Wil je in elektrisch auto's rijden? Ontdek dan het gamma Renault elektrische auto, met TWIZY, Nieuwe ZOE, KANGOO ELECTRIC en MASTER ELECTRIC.

Waarom 100 % elektrisch rijden?

Omdat het vanaf vandaag mogelijk is om mobiliteit te combineren met milieubewustzijn, terwijl u toch geniet van onverminderd rijplezier.

Renault TWIZY

Renault TWIZY

Er is niets zoals TWIZY. TWIZY is uniek. En dat geldt des te meer voor zijn design. TWIZY heeft vormen die elke verbeelding tarten. Zijn architectuur wordt bepaald door zijn functie: u in alle vrijheid beschermen. En met zijn deuren als dekschilden vindt hij moeiteloos zijn plaats in de veel te drukke stad. Kijk naar de hemel: het transparante dak van TWIZY geeft u een uniek zicht op de stad.

Ontdek Renault TWIZY
Renault TWINGO Electric

Binnenkort beschikbaar

Nieuwe Renault TWINGO ELECTRIC

Nu elektrisch, is de nieuwe TWINGO ELECTRIC meer dan ooit de koningin van stadsauto's!

Dankzij zijn opvallende look, dynamische lijnen, vernieuwde voorkant en speciale bumper met LED-koplampen blijft de nieuwe TWINGO ELECTRIC trouw aan de prettige persoonlijkheid waarmee de auto naam heeft gemaakt. Ben je er klaar voor om je dagelijkse leven plezieriger te maken?

Ontdek Nieuwe TWINGO ElectricOntdek onze aanbiedingen
Renault ZOE

Nieuwe Renault ZOE

Het leven wordt eenvoudiger dankzij ZOE. Hij werd ook mooier, zachter en stiller. ZOE is een waar genot om mee te rijden en met zijn eenvoudig op te laden batterij brengt hij u overal waar u wil zijn. De batterij van 52kWh van Nieuwe ZOE biedt je de mogelijkheid om tot 395km (WLTP*) af te leggen.

* WLTP-rijbereik (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, genormaliseerde cyclus: 57% binnenstad, 25% stadsrand, 18% autosnelweg) voor de versie Nieuwe ZOE Life met velgen van 15".

Ontdek Nieuwe ZOEOntdek onze aanbiedingen
KANGOO Z.E.

Renault KANGOO ELECTRIC

Als Europese marktleider van de elektrische bedrijfsvoertuigen is KANGOO ELECTRIC de absolute referentie. Hij heeft een laadvolume van 3 tot 4,6 m³, een laadvermogen van 650 kg, een laadlengte tot 2,89 m, en hij is verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes, met 2 of met 5 zitplaatsen. Kangoo Maxi ELECTRIC kan u bovendien ombouwen zodat u over maar liefst 6 m³ laadruimte beschikt! Met een werkelijk bereik tot 200 km bent u overal operationeel en hebt u de zekerheid dat u altijd uw dagelijkse activiteiten kan uitvoeren.

Ontdek KANGOO Z.E.Ontdek onze aanbiedingen
MASTER Z.E.

Renault MASTER ELECTRIC

Het elektrische bedrijfsvoertuig, om uw business in stedelijk gebied verder te ontwikkelen. Master ELECTRIC past zich perfect aan uw behoeften aan: de 4 gesloten versies bieden u 8 tot 13 m3 laadvolume en tot 1.100 kg laadvermogen, de 2 versies met open laadbak bieden maximale flexibiliteit.

Ontdek MASTER ELECTRICOntdek onze aanbiedingen

Hebt u specifieke behoeften?

De ELECTRIC oplossingen zijn tot uw beschikking

Laad uw Renault ELECTRIC op in alle eenvoud!

De batterij van uw elektrische wagen herladen, is net als het tanken van brandstof. Het enige verschil? U kunt het makkelijk van thuis uit doen. Elke morgen vertrekt u met een volle tank!

Ontdek onze oplossingen voor heropladen
ZOE Charge
ZOE Innovatie

Beleef de innovatie & blijf verbonden

Maak uw leven eenvoudiger! Onderhoud, assistentie, verzekering... Geniet van onze oplossingen die zijn aangepast aan uw Renault ELECTRIC.

Ontdek onze specifieke services voor de elektrische wagens

E-TECH : de hybride die zich aanpast aan ieders behoeften

Dankzij onze elektrische expertise kunnen we vanaf 2020 een aanbod hybride motoren aanbieden die je voor onze verschillende modellen kan kiezen.

Meer weten
Hybride E-TECH
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten