image

Ontdek ons gamma elektrische auto's

Wil je in elektrisch auto's rijden? Ontdek dan het gamma Renault elektrische auto, met Twizy, Zoe, Kangoo Electric en Master Electric.

Waarom 100% elektrisch rijden?
Opladen bij openbare en huishoudelijke laadpunten
Opladen bij openbare en huishoudelijke laadpunten
Geoptimaliseerde rijbereik
Geoptimaliseerde rijbereik
Laadkosten lager dan brandstofkosten
Laadkosten lager dan brandstofkosten
Rijcomfort
Rijcomfort
  • Renault TWINGO Electric elektrische wagen

Twingo E-Tech electric

Nu elektrisch, is Twingo E-Tech meer dan ooit de koningin van stadsauto's!

Dankzij zijn opvallende look, dynamische lijnen, vernieuwde voorkant en speciale bumper met LED-koplampen blijft Twingo E-tech electric trouw aan de prettige persoonlijkheid waarmee de auto naam heeft gemaakt. Ben je er klaar voor om je dagelijkse leven plezieriger te maken?

ontdek Twingo E-Tech electricontdek onze aanbiedingen
  • Renault ZOE elektrische wagen

Zoe E-Tech electric

Het leven wordt eenvoudiger dankzij Zoe. Hij werd ook mooier, zachter en stiller. Zoe E-Tech electric is een waar genot om mee te rijden en met zijn eenvoudig op te laden batterij brengt hij u overal waar u wil zijn. De batterij van 52kWh van Zoe biedt je de mogelijkheid om tot 395km (WLTP*) af te leggen.

* WLTP-rijbereik (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, genormaliseerde cyclus: 57% binnenstad, 25% stadsrand, 18% autosnelweg) voor de versie Zoe Life met velgen van 15".

ontdek Zoe E-Tech electricontdek onze aanbiedingen
  • Renault KANGOO E-Tech electric

Kangoo E-Tech electric

Als Europese marktleider van de elektrische bedrijfsvoertuigen is Kangoo E-Tech electric de absolute referentie. Hij heeft een laadvolume van 3 tot 4,6 m³, een laadvermogen van 650 kg, een laadlengte tot 2,89 m, en hij is verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes, met 2 of met 5 zitplaatsen. Kangoo Maxi Electric kan u bovendien ombouwen zodat u over maar liefst 6 m³ laadruimte beschikt! Met een werkelijk bereik tot 200 km bent u overal operationeel en hebt u de zekerheid dat u altijd uw dagelijkse activiteiten kan uitvoeren.

ontdek Kangoo E-Tech electricontdek onze aanbiedingen
  • Renault MASTER E-tech electric

Master E-Tech electric

Het elektrische bedrijfsvoertuig, om uw business in stedelijk gebied verder te ontwikkelen. Master E-Tech electric past zich perfect aan uw behoeften aan: de 4 gesloten versies bieden u 8 tot 13 m3 laadvolume en tot 1.100 kg laadvermogen, de 2 versies met open laadbak bieden maximale flexibiliteit.

ontdek Master E-Tech electricontdek onze aanbiedingen

heeft u specifieke behoeften

De Electric oplossingen zijn tot uw beschikking

  • ZOE Charge

laad uw Renault Electric op in alle eenvoud!

De batterij van uw elektrische wagen herladen, is net als het tanken van brandstof. Het enige verschil? U kunt het makkelijk van thuis uit doen. Elke morgen vertrekt u met een volle tank!

ontdek onze oplossingen voor heropladen
  • ZOE Innovatie

beleef de innovatie & blijf verbonden

Maak jouw leven eenvoudiger! Onderhoud, assistentie, verzekering... Geniet van onze oplossingen die zijn aangepast aan jouw Renault E-Tech electric.

ontdek onze specifieke services voor de elektrische wagens
  • Hybride E-TECH

E-Tech : de hybride die zich aanpast aan ieders behoeften

Dankzij onze elektrische expertise kunnen we een aanbod hybride motoren aanbieden die je voor onze verschillende modellen kan kiezen.

meer weten
  • Câbles Z.E - Renault

meer informatie over elektrisch rijden bij Renault

Wat zijn de kosten? Hoeveel kilometer autonomie? Hoe werkt het opladen? Wij beantwoorden alle vragen die je kunt hebben over elektrische auto's. Simuleer verschillende soorten ritten en ontdek hoe elektrisch rijden werkt tijdens deze unieke ervaring. Of je nu een particulier of een professional bent, elektrisch rijden heeft aanzienlijke voordelen.

ontdek elektrisch rijden

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

meer weten