image

Renault Z.E.

Ontdek ons gamma elektrische wagens

Waarom 100 % elektrisch rijden?

Omdat het vanaf vandaag mogelijk is om mobiliteit te combineren met milieubewustzijn, terwijl u toch geniet van onverminderd rijplezier.

Renault TWIZY

Renault TWIZY

Er is niets zoals TWIZY. TWIZY is uniek. En dat geldt des te meer voor zijn design. TWIZY heeft vormen die elke verbeelding tarten. Zijn architectuur wordt bepaald door zijn functie: u in alle vrijheid beschermen. En met zijn deuren als dekschilden vindt hij moeiteloos zijn plaats in de veel te drukke stad. Kijk naar de hemel: het transparante dak van TWIZY geeft u een uniek zicht op de stad.

Renault ZOE

Renault ZOE

Het leven wordt eenvoudiger dankzij ZOE. Hij werd ook mooier, zachter en stiller. ZOE is een waar genot om mee te rijden en met zijn eenvoudig op te laden batterij brengt hij u overal waar u wil zijn. Om uw dagelijkse leven nog comfortabeler en aangenamer te maken bedraagd zijn rijbereik 300 km! En met zijn intelligente, geconnecteerde R-LINK Evolutionconsole laat ZOE niemand onverschillig.

Ontdek ZOEVraag een offerte
KANGOO Z.E.

Renault KANGOO Z.E.

Als Europese marktleider van de elektrische bedrijfsvoertuigen is KANGOO Z.E. de absolute referentie. Hij heeft een laadvolume van 3 tot 4,6 m³, een laadvermogen van 650 kg, een laadlengte tot 2,89 m, en hij is verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes, met 2 of met 5 zitplaatsen. Kangoo Maxi Z.E. kan u bovendien ombouwen zodat u over maar liefst 6 m³ laadruimte beschikt! Met een werkelijk bereik tot 200 km bent u overal operationeel en hebt u de zekerheid dat u altijd uw dagelijkse activiteiten kan uitvoeren.

Ontdek KANGOO Z.E.Vraag een offerte
MASTER Z.E.

Renault MASTER Z.E.

Het elektrische bedrijfsvoertuig, om uw business in stedelijk gebied verder te ontwikkelen. Master Z.E. past zich perfect aan uw behoeften aan: de 4 gesloten versies bieden u 8 tot 13 m3 laadvolume en tot 1.100 kg laadvermogen, de 2 versies met open laadbak bieden maximale flexibiliteit.

Ontdek MASTER Z.E.Vraag een offerte

Hebt u specifieke behoeften?

De Z.E. oplossingen zijn tot uw beschikking

Laad uw Renault Z.E. op in alle eenvoud!

De batterij van uw elektrische wagen herladen, is net als het tanken van brandstof. Het enige verschil? U kunt het makkelijk van thuis uit doen. Elke morgen vertrekt u met een volle tank!

Ontdek onze oplossingen voor heropladen
ZOE Charge
ZOE Innovatie

Beleef de innovatie & blijf verbonden

Maak uw leven eenvoudiger! Onderhoud, assistentie, verzekering... Geniet van onze oplossingen die zijn aangepast aan uw Renault Z.E.

Ontdek onze specifieke services voor de elektrische wagens