ONTDEK 2024 RENAULT-GEZINSAUTO'S

Ontdek ons assortiment gezinsauto's, ontworpen om te voldoen aan alle behoeften van uw gezin.

Gezinswagens

Een auto voor elk gezin

Renault biedt een uitgebreid assortiment gezinsauto's die zijn ontworpen om aan de behoeften van elk gezin te voldoen. Deze gezinsvoertuigen zijn ontworpen om comfort, geavanceerde veiligheid en veelzijdigheid te bieden, en voldoen zo aan de eisen van het gezinsleven. Of u nu op zoek bent naar een ruime sedan, een praktische monovolume of een elegante SUV, Renault heeft modellen die passen bij elke levensstijl. Bovendien omvat het assortiment 7-zits voertuigen voor grotere gezinnen, evenals premium opties voor degenen die comfort en eersteklas functies waarderen. Renault zet zich in voor het bieden van kwaliteitsoplossingen voor gezinnen om aan diverse behoeften te voldoen.

Gezinswagens

Ons gamma gezinsauto's

Scenic E-Tech 100% electric

Scenic E-Tech 100% electric

de 100% elektrische gezinswagen

Scenic E-Tech 100% electric belooft de familieauto opnieuw vorm te geven. Met een indrukwekkende actieradius combineert deze elegantie en milieuvriendelijkheid. De krachtige elektrische motor zorgt voor uitstekende prestaties, terwijl het ruime interieur het comfort van de passagiers garandeert. Met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en geavanceerde technologieën zal elke rit zowel veilig als praktisch zijn. Blijf op de hoogte van de releasedatum en de volledige specificaties van de Scenic E-Tech 100% electric, want deze elektrische auto belooft een revolutie te worden in de wereld van familievoertuigen.

een offerte aanvragen
Espace

Espace E-Tech full hybrid

de verfijnde auto met 7 zitplaatsen

Renault Espace belichaamt elegantie in de categorie gezinsauto's. Met zijn eigentijds ontwerp, ruim en luxueus interieur, geavanceerde technologische innovaties, buitengewone veelzijdigheid en krachtige motoren, herschrijft het de normen voor veeleisende gezinnen. Deze icoon biedt de perfecte combinatie van esthetiek en comfort, en garandeert een ongeëvenaarde rijervaring voor alle gezinsleden, of het nu gaat om dagelijkse ritten of verder gelegen avonturen.

een offerte aanvragen
Grand Kangoo - Gezinswagen | Renault

Grand Kangoo

de beroemde ludospace in XL-versie

Grand Kangoo, de ideale metgezel voor gezinnen op zoek naar ruimte en comfort. Met 7 zitplaatsen, met 2 rijen aan de achterkant van 3 en 2 stoelen ( 5 met Isofix-bevestiging), biedt deze veelzijdige monovolume ruimte aan veel passagiers, wat een ideale oplossing is voor familie-uitjes. Met een elegant ontwerp en geavanceerde veiligheidskenmerken combineert de Grand Kangoo stijl en gemoedsrust. De ruime en aanpasbare cabine stelt u in staat de ruimte aan te passen aan uw behoeften, of het nu gaat om het vervoeren van kinderen, bagage of recreatie. Ontdek de Grand Kangoo vandaag nog voor een ongecompliceerde gezinsrijervaring.

een offerte aanvragen
Trafic passenger

Trafic combi passenger

jouw ideale reispartner

Trafic is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en praktisch gemak. Met zijn royale ruimte biedt hij plaats aan het hele gezin met gemak. Met een elegant ontwerp combineert de Trafic stijl en functionaliteit, perfect voor dagelijkse ritten of weekenduitjes. De krachtige motor zorgt voor een veilige rit, terwijl het ruime interieur buitengewone veelzijdigheid biedt voor passagiers en bagagevervoer. Bovendien zorgen moderne technologische kenmerken voor een verbonden rijervaring.

een offerte aanvragen
Austral

Austral

de premium crossover

Renault Austral belichaamt uitmuntendheid in de categorie gezinsvoertuigen. Met zijn elegante ontwerp, ruime interieur en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen is de Austral de ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en veelzijdigheid. Of het nu gaat om dagelijkse ritten, gezinsuitstapjes of langere reizen, de Austral biedt ruimte en handige kenmerken. Ontdek dit Renault-model dat functionaliteit en stijl combineert om aan de behoeften van uw gezin te voldoen.

een offerte aanvragen
Rafale

Rafale E-Tech hybrid

de luxe SUV

Rafale, een revolutie in de autowereld. Deze eersteklas SUV biedt een elegant ontwerp en uitzonderlijke prestaties. Uitgerust met geavanceerde technologieën, garandeert de Rafale een ongeëvenaarde rijervaring, waarbij veiligheid en comfort samenkomen. Met zijn innovatieve en milieuvriendelijke motor is deze auto toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Geniet van de royale binnenruimte en geavanceerde functies voor aangename familieritten. Maak je klaar voor een nieuw tijdperk van autorijden met Rafale, binnenkort beschikbaar op de markt.

een offerte aanvragen
Arkana

Arkana

de unieke sport-SUV

Ontdek nieuwe Arkana, de ultieme gezins-SUV, die elegantie, ruimte en veiligheid combineert om aan de behoeften van moderne gezinnen te voldoen. Zijn dynamische exterieurdesign trekt alle aandacht, terwijl het ruime en comfortabele interieur aangename ritten voor elke passagier garandeert. Veiligheid staat voorop met geavanceerde technologieën om uw gezin te beschermen. Bovendien biedt de nieuwe Arkana een royale laadruimte, ideaal voor gezinsreizen. Geen compromissen meer tussen stijl, comfort en veiligheid. Sluit u aan bij de gemeenschap van tevreden gezinnen die al voor deze veelzijdige SUV hebben gekozen. Geef uw gezin het beste op het gebied van autorijden, waar comfort en veiligheid samengaan met rijplezier.

een offerte aanvragen

Gezinswagens

Waarom kiezen voor een Renault-gezinswagen?

uniek ontwerp en comfort

uniek ontwerp en comfort

Renault's gezinsauto's onderscheiden zich door hun kenmerkende ontwerp en uitzonderlijk comfort. Met een moderne stijl en een ruim interieur is elk model ontworpen om een ongeëvenaarde rijervaring voor gezinnen te bieden. Oog voor detail in het exterieurontwerp creëert een unieke esthetiek, terwijl het interieur royale ruimte biedt zodat het hele gezin comfortabel kan reizen. De combinatie van deze kenmerken maakt Renault's gezinsauto's tot een ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar elegant ontwerp en superieur comfort op de weg.

state-of-the-art technologie

state-of-the-art technologie

Renault's gezinsauto's staan synoniem voor geavanceerde technologie. Elk model integreert de nieuwste technologische ontwikkelingen om een ongeëvenaarde rijervaring te bieden. Van geavanceerde infotainmentsystemen tot toonaangevende veiligheidsvoorzieningen zijn Renault's gezinsauto's ontworpen om elke rit veiliger, leuker en meer verbonden te maken. Renault's toewijding aan technologische innovatie maakt het tot een voor de hand liggende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar state-of-the-art voertuigen.

optimale veiligheid

optimale veiligheid

Optimale veiligheid staat centraal in elk model van Renault's gezinsauto's. Elk voertuig is ontworpen met een reeks geavanceerde veiligheidskenmerken om gemoedsrust te garanderen voor u en uw gezin. Van de carrosserieontwerp tot rijhulpsystemen, Renault investeert in innovatie om gezinsauto's te bieden die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Kiezen voor een Renault-gezinsauto betekent kiezen voor optimale bescherming voor uw dierbaren bij elke rit.

Vertrouw op de expertise van Renault

Vertrouw op de expertise van Renault op het gebied van gezinsauto's. Met tientallen jaren ervaring biedt het merk modellen die stijl, comfort en veiligheid combineren, en zo voldoen aan de behoeften van moderne gezinnen. Kiezen voor Renault betekent kiezen voor een traditie van uitmuntendheid op het gebied van gezinsauto's.

FAQ

E-TECH Renault

stadswagens

ontdek onze stadswagens

ontdek onze stadswagens gamma
La gamme véhicules particuliers Renault

SUV

ontdek onze SUV

ontdek onze SUV gamma
E-TECH Renault

hybrid

ontdek onze hybrid motoren

ontdek onze hybrid gamma