Wedstrijd: Win sportartikelen

Voorzie je een atelierbezoek voor 31 mei 2021, neem dan deel aan onze wedstrijd en win een van de sportartikelen hieronder.

  • Naverkoop - Renault

Wedstrijd

Bij Renault zijn we evenzeer begaan met jouw welzijn als met de conditie van je wagen.

Daarom: als je voor 31 mei naar onze werkplaats komt voor het onderhoud van je wagen, het nazicht van je remmen, distributieriem of schokdempers, maak je kans om een Decathlon-prijs te winnen: een mountainbike, een gezinstent, een cardio-GPS horloge of een trampoline. Zo ben je nog beter uitgerust bij je volgende uitstap of openluchtactiviteit.

WERKPLAATSAFSPRAAK

Aan jou de keuze!

Als je een van de gelukkigen bent die een prijs wint, dan mag je kiezen uit deze producten:

Hoe neem je deel?

Werkplaatsafspraak
Werkplaatsafspraak

Kom voor 31 mei 2021 naar onze werkplaats voor het onderhoud van je wagen, of voor een interventie op je remmen, schokdempers of distributieriem.

Deelname
Deelname

Na je bezoek aan onze werkplaats ontvang je via mail een link om deel te nemen aan de wedstrijd.

Eis je prijs op
Eis je prijs op

Als je als winnaar wordt uitgepikt, zal je verdeler je contacteren om je prijs op te halen in je garage.

  • My Renault

My Renault

Met je elke dag

My Renault is een interactieve online dienst die volledig gratis is.Deze unieke tool is ontwikkeld om u het leven als chauffeuraangenamer en gemakkelijker te maken en biedt u een veelvoudaan voordelen op maat, in enkele eenvoudige muisklikken.

 

My Renault is een dienst die u 100 % comfort en 0 % verplichtingbiedt. Via uw portaal kunt u uw wagen heel gemakkelijk opvolgen, dankzij een gepersonaliseerde agenda en een online gebruiks-aanwijzing die specifiek op uw voertuig is afgestemd.


Met My Renault geniet u ook van advies op maat, uitzonderlijkekortingen en uitnodigingen voor evenementen.

Meer weten

Onze website en deze van onze partners willen cookies gebruiken voor analyse van de website en het meten  van de bezoekcijfers, om je gepersonaliseerde en / of locatiegebaseerde advertenties en inhoud te tonen, en om je in staat te stellen te communiceren met onze inhoud via sociale netwerken.
Je kunt je keuzes op elk moment heroverwegen door naar het gedeelte "Cookies" van onze website te gaan.

Meer weten