Win het levenslang onderhoud van je Renault

Offres atelier du moment - Renault

Moet je wagen binnenkort bij ons op onderhoud of in herstelling?

Geniet van onze werkplaatsaanbiedingen van het moment

Voor de seizoenswissel van je banden betaal je slechts € 16 per band! Heb je een winterkit? Dan betaal je slechts € 8,75 per wiel. Profiteer tevens van een gratis controle van je remmen en schokdempers bij elke interventie aan je banden. Zijn je remmen of schokdempers aan vervanging toe? Dan krijg je bovendien € 25 korting.  

 

Schrijf je gratis in op My Renault om van deze voordelen te kunnen genieten, naast de online agenda van je wagen en vele andere voordelen.  Maar neem zeker deel aan onze wedstrijd om het levenslang onderhoud van je Renault te winnen.

 

Veel succes!

My Renault

My Renault

Met je elke dag

My Renault is een interactieve online dienst die volledig gratis is.Deze unieke tool is ontwikkeld om u het leven als chauffeuraangenamer en gemakkelijker te maken en biedt u een veelvoudaan voordelen op maat, in enkele eenvoudige muisklikken.

 

My Renault is een dienst die u 100 % comfort en 0 % verplichtingbiedt. Via uw portaal kunt u uw wagen heel gemakkelijk opvolgen, dankzij een gepersonaliseerde agenda en een online gebruiks-aanwijzing die specifiek op uw voertuig is afgestemd.


Met My Renault geniet u ook van advies op maat, uitzonderlijkekortingen en uitnodigingen voor evenementen.

Meer weten
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken.
Meer weten