Bij Renault is je veiligheid een prioriteit

Daarom hebben wij aanbiedingen op maat voor je remmen, schokdempers en banden. En om je te helpen de juiste reflexen aan te nemen, bieden we je zelfs de kans om deel te nemen aan onze wedstrijd om een rijvaardigheidscursus te winnen.

aanbiedingen na verkoop

Onze naverkoop aanbiedingen zijn geldig tot 31 december 2022

Promotion freins amortisseurs Renault

€ 25 gratis voor elke interventie aan je remmen of schokdempers

Tot 31 december 2022 bieden wij je voor elke interventie aan je remmen of schokdempers een korting van € 25. Ontdek gratis en vrijblijvend de prijs van onze forfaits op onze online offerte tool.

je offerte via onze online tool
Renault promotion pneus hiver

gratis bandenbijstand!

Tot en met 31 december 2022 biedt Renault, bij aankoop van een winterkit of minstens 2 banden, een gratis bandenbijstand. Die biedt je 12 maanden lang dekking in heel Europa, inclusief, indien nodig, depannage en wegslepen naar de Renault garage van je keuze.

concours formation de maitrise automobile | Renault

bezoek onze werkplaats en win een rijvaardigheidscursus

Preventief rijden is altijd het beste. Maar kunnen anticiperen op een mogelijke slippartij of een obstakel vermijden op een glad wegdek, dat moet je leren. Daarom nodigen we je uit deel te nemen aan onze wedstrijd om één van de 15 rijvaardigheidscursussen te winnen.

 

Waag je kans en kom voor 31 december 2022 langs in onze werkplaats voor een interventie op je Renault. Vervolgens ontvang je per mail een uitnodiging om deel te nemen.

Banner lave-glace | Renault

rijd volledig uitgerust

Ontdek al onze originele accessoires en onze interieurinrichtingen, je zal niet meer zonder kunnen.

Barres de toit - Renault

dakstaven

vanaf € 140 

 

Je kan er je skidragers, je fietsendragers of je dakkoffer mee vervoeren en zo het laadvermogen van je Renault vergroten. Makkelijk en snel te monteren dankzij het innovatieve QuickFix bevestigingssysteem.

Coffre de toit - Renault

dakkoffer

vanaf € 166 

 

Meer plaats nodig? Monteer dan makkelijk een extra koffer op het dak van je Renault. Deze handige, esthetische en stevige koffer vergroot het laadvermogen van je wagen.

Chaînes à neige - Renault

kofferbak

vanaf € 62 

 

Past perfect in de kofferruimte, ideaal voor het vervoer van vuilmakende voorwerpen. Beschermt de originele vloerbekleding van de koffer.

Protection coffre EasyFlex - Renault

kofferbescherming

€ 190 

 

Eenvoudig uiteen te vouwen en geschikt voor verschillende achterbankconfiguraties waarbij de EasyFlex kofferbescherming de hele kofferbodem dekt.