Renault Private Lease

Huur een voertuig via een vaste maandelijkse betaling (inclusief onderhoud en verzekering).

Renault Private Lease

In september geniet van een gratis* brandstofkaart ter waarde van € 380

Een Renault rijden met Renault Private Lease is eenvoudig

Een auto staat synoniem voor veiligheid, maar ook voor avontuur. Wij kennen het gevoel. Met Renault Private Lease krijgt u een compleet pakket: een nieuwe Renault voor een vast bedrag per maand. Alle autokosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof. En in september, doen we zelfs de brandstof cadeau*, ter waarde van 380€.

 

Stel zelf uw eigen Renault samen, bepaal de looptijd, variërend van 24 tot 48 maanden en kies uw jaarlijks gereden kilometers.

 

U bepaalt zelf wat het beste bij u past.

 

* gratis brandstof: dit aanbod bestaat uit een gratis brandstofkaart met een totale waarde van € 380. Aanbod onder voorwaarden en uitsluitend geldig bij een Renault Private Lease-contract. De brandstofkaart van € 380 is enkel geldig in het Total-netwerk met een maximale geldigheid van 1 jaar en is niet inwisselbaar in korting of contanten. Aanbod geldig van 01/09/2020 tot en met 30/09/2020.

Renault Private Lease - Carte carburant gratuite.
Renault Private Lease

Renault Private Lease

Inbegrepen in Renault Private Lease

  • Een Renault-voertuig tot uw beschikking
  • Alle onderhoud
  • Alle herstellingen
  • Vervangwagen bij panne
  • Verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid, omniumverzekering en rechtsbijstand
  • Verkeersbelasting en belasting op inverkeerstelling
  • Pechverhelping 24/7 in heel Europa

 

Niet inbegrepen: brandstof, verkeersboetes en winterbanden

Vraag een offerte

Private Lease

Vraag een Private Lease offerte aan via onze configurator

Meestgestelde vragen over Renault Private Lease

Private Lease is een verhuur op lange termijn (24 tot 48 maanden, max. 100.000 km) zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door Axus N.V., Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (FSMA 016860 A en ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730). Aanbod voorbehouden aan particulieren woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier door Axus N.V., de kredietverzekeraar Atradius Credit Insurance N.V., de verzekeringsmaatschappij Baloise Belgium N.V., en na de ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden, het loonsoverdrachtdocument en de verklaring met het oog op verzekeringsdekking. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huurprijs wagen, wettelijke garantie en garantie van de  abrikant, onderhoud (onderhoud, werkuren en mechanische herstellingen), zomerbanden, pechverhelping, verzekering BA en rechtsbijstand, eigen schadeprovisie, bestuurdersverzekering, belasting op inverkeerstelling en jaarlijkse verkeersbelasting, matrixrooster. Maandelijkse huur bepaald in de huurofferte betaalbaar vooraf. De huurder beschikt niet over een herroepingsrecht in het kader van deze huurovereenkomst. Gelieve uw Dacia dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene  voorwaarden.

Nog iets anders nodig?

Ontdek onze andere diensten

EASYfin

Verzeker uw rijplezier

Renault Verzekeringen

Meer details
Garantie-uitbreidingen

Alles voor uw Renault

Garantie-uitbreidingen

Meer details
Renault Assistance

Met een gerust hart op weg

Renault Assistance

Meer details
Door verder te surfen op deze site aanvaardt u dat Renault en zijn partners cookies gebruiken om het functioneren en de efficiëntie van de site te analyseren, u publiciteit voor te stellen die overeenstemt met uw interesses en uw gebruik op sociale netwerken. | Cookies beheren|Meer weten