video placeholder

modellen uitgerust met

Renault E-Tech electric-technologie

De expertise van Renault, nu 100% elektrisch

E-Tech 100% electric - Renault

E-Tech electric

E-Tech electric behoort tot Renaults oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen op het gebied van mobiliteit. Onze knowhow is gebaseerd op 10 jaar ervaring, zowel qua ontwikkeling van elektrische auto's als qua dagelijkse ondersteuning via ons dealernetwerk.

 

Als je een E-Tech electric van Renault rijdt, dan geniet je van een responsieve, soepele rijervaring zonder schadelijke emissies of CO2-uitstoot te produceren.

5 feiten over E-Tech electric

nul CO2-uitstoot
nul CO2-uitstoot

Je mag in lage-emissiezones rijden, omdat een auto met de Renault E-Tech electric- technologie geen schadelijke stoffen uitstoot*.

* volgens de WLTP-standaard

voordelig
voordelig

Vanwege de exclusieve, volledig elektrische laadbeurten - thuis of bij openbare laadpunten - is een "volle lading" drie keer zo rendabel als een "volle tank" in een auto met verbrandingsmotor. Het onderhoud is tot wel 30% goedkoper, omdat de onderdelen langer meegaan.

dynamische pick-up
dynamische pick-up

Soepeler, reactiever rijden dan met een auto met verbrandingsmotor. De responsiviteit van de motor in Renault E-Tech-modellen tilt je rijplezier naar een hoger niveau.

stil
stil

Een elektrische auto is stil als je deze start en als je met een snelheid van meer dan 30 km/u rijdt. De ritten zijn vrij van lawaai en trillingen.

baanbrekend
baanbrekend

Renault E-Tech-modellen putten uit onze ervaring in het ontwerpen van elektrische auto's. Sinds 2012 en met de lancering van de Renault Zoe, heeft Renault zijn naam gevestigd als pionier op het gebied van elektrische auto's.

het gemak van elektrisch rijden

Het is heerlijk rijden achter het stuur van een elektrische auto.

Lees alle antwoorden op veelgestelde vragen. Maak je rijervaring soepel en help je Renault te onderhouden. In onze veelgestelde vragen op de speciaal daarvoor ingerichte pagina's vind je eenvoudige antwoorden op je vragen over de actieradius, de batterij, de laadtijd en laadoplossingen.

jouw vragen over elektrische auto's

ontdek ook